Kıvılcım Doğanın hamile olduğunu öğrenr ve şok olur. Kayhan Nilay ın parasını batırır. Kendisi de batar. Umutun psikolojisi bozulur yaşadıklarından sonra. Umut sürekli olarak Nursemanın onun çalışmamasına laf ettiğini söyler. Fatihij evleneceğini Doğa öğrenir. Umut ve Doğa dertleşirler. Nursema umut hakkında konuşmaya gelir. Umutun hiç iyi olmadığını Aleve söyler ve yardım ister. nursema umuta süpriz yapmaya karar verir. Akşam bara çıkarmaya karar verirler. Ömer, oğlu Metehanın kendisinden 20 yaş büyük kadınla beraber olduğunu öğrenir ve bunun doğru olmadığını anlatmak için kadınla buluşur ve Metahanı bırakmasını ister. Ömer ve Kıvılcım barışır. Nilay eve kuzu getirir. Evde gizlice bakarlar. 

Nilay Pembeye mecburen söylemek zorunda kalır. Pembe kuzunun kalmasına izin verir ve adını Beyaz koyar. Fatih ve Görkemin abisi Gökhan buluşur ve birbirlerini tanımak için konuşurlar. Çimen ve Gökhan buluşurlar. Fatih ve Görkem motorla gezmeye çıkar ve sohbet ederler gittikçe yakınlaşırlar. Süpriz yapılan Umut çok şaşırır ve kızar. Acıdığı için sahneye çıkmasına karar verdiğini düşünür. Nursemayı azarlar. Zorla sahneye çıkamayacağını söyler ve gider. Herkes umuta yanlış anladığını söyler.

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 52. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

'Fantastik Dörtlü' ekibi bir arada 'Fantastik Dörtlü' ekibi bir arada

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 53. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle..

Kaynak: Haber Merkezi