Pazartesi akşamları NOW TV’de seyirci ile buluşan Kızıl Goncalar dizisinin 12. bölümü yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin 13. bölüm fragmanı da yayınlandı.  Peki, Kızıl Goncalar dizisinin gelecek bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Kızıl Goncalar dizisinin 12. bölüm özeti

Now TV'de ekrana gelen dizinin önceki bölümünde Mira, gerçek annesinin kim olduğunu sorarken Meryem içeri girmiş ve fotoğrafı hatırlamıştı. Anne ve babasının kavgalarından bunalan Mira evden kaçıp Zeynep'e sığınır. Levent, Mira'yı bulmak için Meryem'den yarım ister. Peki Meryem, Mira'yı bulacak mı?

Kızıl Goncalar 12. bölümde Levent, babasının ötanazi kararı verdiğini ve yurtdışına gideceğini öğrenir.

Bir yandan babası Suavi'yle yüzleşir bir yandan kızı Mira'nın sürprizleriyle boğuşur. Kararını hayata geçirebilmek için Levent'in imzasına ihtiyaç duyan Suavi'nin ise yeni bir planı vardır.

Sadi gözüne giren Affan ile Feyza ve Affan'ın nişan merasimi yapılırken öte tarafta Hasna ve Müyesser, Cüneyd'i etkisi altına aldığını ve her şeyin sorumlusu olduğuna inandıkları Zeynep için yeni bir tuzak hazırlar.

Cüneyd, Zeynep'in gizemli tavırlarından şüphelenirken bir büyük şüphe de Nadire'nin doldurduğu Naim'in aklına düşer. Bu şüphe Meryem'in en büyük korkusuyla yüzleşmesine sebep olacaktır.

Levent'in Mira'dan haber alabilmek için Meryem'e verdiği telefon başına bela olacaktır. Meryem'in bir açığını arayan Nadire, Levent'in verdiği telefonu bulup Naim'e söyler. Meryem kendisini nasıl aklayacak?

Mustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı Mustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı

Kızıl Goncalar 13. Bölüm fragmanı

Kaynak: Haber Merkezi