Küresel piyasalar karışık seyrediyor Küresel piyasalar karışık seyrediyor

NOW TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti her yaştan seyirciyi ekran karşısına toplamayı başardı. Kirli Sepeti her pazar saat 20.00'de NOW TV'de yayınlanıyor. Aynı zamanda dizinin sosyal medya kanallarından da fragmanlar ve kesitler paylaşılıyor. Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş gibi ünlü isimler bulunuyor. Kirli Sepeti dizisinin çekimleri İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde çekiliyor.

Kirli Sepeti 29. Bölüm full izle, Kirli Sepeti fragman izle, Kirli Sepeti 29. Bölüm fragman izle Kirli Sepeti 29. Bölüm full izle, Kirli Sepeti fragman izle, Kirli Sepeti 29. Bölüm fragman izle

Peki, Kirli Sepeti dizisinin 30. bölümünde neler yaşandı?

Yavuz’un evlilik teklifini kabul eden Hayriye’nin mutluluktan aklı başından gider. Songül ise bu evliliğin altında yatan başka bir neden olduğundan neredeyse emindir. Yavuz’un yaşadığını öğrenen Yasemin gerilir. Yavuz ile yüzleşince tüm sırları bir bir ona anlatır. Medine ise artık eskisi gibi olmamaya kararlıdır, okula yazılır. Her şey yoluna giriyor derken Murat’ın ansızın kapısına gelişi ile yeniden umutlanır. Mutluluğa çok yakınken farkında olmadan yaptığı hatanın sonuçları olacaktır. Songül iç sesine güvenip Yavuz’un bir açığı yakalar fakat artık her şey için çok mu geçtir?

Kaynak: Haber Merkezi