Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Kadir Ezildi’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Kadir Ezildi’nin biyografisini haberimizde derledik…

Rizespor – Kasımpaşaspor Selcuksports canlı izle Rizespor – Kasımpaşaspor Selcuksports canlı izle

Kadir Ezildi kimdir?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaştı. Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürünü yansıtıyor.

Temizlik takıntısı var

Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış. Kadir evini çok seviyor ve sürekli temizlik yapıyor. Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Evin bütün temizliğini kendisi yapıyor.  Çamaşır suyuyla ilişkisini “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum” diyerek açıklıyor.

Kadir Ezildi’nin serveti ne kadar?

Kadir Ezildi’nin servetine dair kesin bilgi olmamasına rağmen milyonları kazandığı tahmin ediliyor.

Editör: Sümeyye Aksu