Karaca'dan Işıkhan'a: Moto kurye olarak ölümleri, iş kazası kapsamında mıdır? Karaca'dan Işıkhan'a: Moto kurye olarak ölümleri, iş kazası kapsamında mıdır?

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun kurultaya izleyici alınmayacağını ve bu kararın ‘genel başkan adaylarının mutabakatı’ ile ortaya çıktığını duyurdu. Ancak, ATO Kongre Salonu’nda yapılacak kurultaya izleyici alınmaması kararı genel başkan adaylarının tepkisini çekti.

"Türk siyasi tarihinden görülmemiş kepazelik"

İYİ Parti Genel Merkezi’nde kurultayla ilgili yapılan toplantıya adaylardan Tolga Akalın ve Koray Aydın’ı temsilen katılan isimler, ortak bir karar alınmadığını, parti genel merkezi tarafından alınan kararın kendilerine tebliğ edildiğini kaydetti.

Akalın, izleyicisiz kurultay kararına ilişkin, “Türk siyasi tarihinde görülmemiş bir kepazelik. Seçimi seyircisiz yapabilmek için divan kurulu oluşması lazım. Seçime engel bir husus görülmesi durumunda ancak divan başkanlığı buna karar verir. Toplantılara katılmak anayasal haktır. Bu hukuken yok hükmündedir. Bu kararı veren arkadaş bizim siyasi mücadelemizde olmayan biridir” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi