Süper Lig'de dün akşam yapılan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut  Meler'e saldırı soruşturmasında MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca dahil 3 kişi tutuklandı.  Peki Faruk Koca ile birlikte tutuklanan 3 kişi kim? Faruk Koca ile birlikte tutuklanan kişilerin kimlikleri açıklandı mı? Faruk Koca ile birlikte Hakem Halil Umut Meler'e kimler saldırdı? Detaylar haberimizde...

Faruk Koca ile birlikte kim tutuklandı?

Hakeme saldırıda bulunan ve dün akşam saatlerinde gözaltına alınan K.Ç. ve Ş.Y.Ş. bu sabah Faruk Koca ile birlikte Ankara Batı Adliyesine getirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, "Şüpheliler F. K., Ş. Y. Ş. ve K. Ç.  Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca alınan ifadelerini müteakip sevkedildiği Ankara Batı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklanmıştır." dedi. 

Rotabet TV | Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle Rotabet TV | Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle

Hakeme tekme atan kişilerden birinin Kenan Çelikkaya diğerinin ise Şahin Yunus Şahin olduğu öğrenildi. Bu kişilerin ayrıca kulüp tarafından VIP bilet ile maça girmiş oldukları belirlendi. 

Faruk Koca-2

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca

Editör: Halide Tonga