ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 6 Mayıs bölümünde neler oldu?

Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı

Esra Erol'da 3 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 3 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 3 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 3 Mayıs 2024 bölümü izle

"Karım üç harflilere karıştı"

Programa katılan Gökhan Bulut, paranormal varlıkların bulaştığını iddia ettiği eşi Döndü'yü aramaya geldi. Gökhan, "Eşim kendi kendine konuşuyordu. Ev işlerini yapmıyordu. Çocuklarımın canından korkuyorum. Eşimi hem doktora götürdük, hem de hocaya. İkisi de çözüm vermedi. Eşim boşluğa doğru konuşup 'İyi misiniz?' derdi. Çocuklarıma vurdu, bana da vurdu. 22 Nisan'da eşim çocuklarımızı da alıp kaçtı. Dedem bizdeydi, yemek yiyorduk. Eşim mutfağı temizlememişti, o yüzden tartıştık. Eşim bıçak fırlattı. Sakinleşsin diye evden çıktım, parka gittim. 1 saat sonra eve döndüm, eşim çocuklarımızı da alıp gitmişti. Bunu öğrenince dünyam başıma yıkıldı. Döndü'nün ailesi de onun nerede olduğunu bilmiyor. Karım '3 harflilerle evliyim' diyordu" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, "Döndü Bulut ile aynı mahallede oturuyoruz. Ben bu kadını sokaklarda görüyorum. Evin karşısında ilkokul var, kızımı okula götürürken bu kadını görüyorum. Kayınvalidesinin bu kadını sokak ortasında azarladığına şahit oldum. Mahallede bir düğün olsa Döndü oraya yemek yemeye gelir. Sürekli 'Ben açım, bana yemek vermiyorlar' dediğini biliyoruz. Sabahın erken saatlerinde, kışın bile üzerinde bir mont bile olmaz. Çocuklar da aynı şekilde, kışın tişörtle geziyordu" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan başka bir komşu ise "Döndü'nün başını yiyen kayınvalidesi olacak insan. Naciye Hanım. Gökhan bilmediğini söylüyor ama her şeyi biliyor. Kayınvalidesi sürekli bağırıyor, asla memnun olmuyor. Geline şiddet uyguladığını da gördük" dedi.

Canlı yayına bağlanan kayınvalide Naciye Hanım, "Ben gelinimi çocuklarına iyi bakması için tembihliyordum. Kendi kendine konuşuyordu bazen. Hocaya götürdüm. Gelinim tam 7 dil konuştu. O gün kavga ettikten sonra Döndü kadın sığınma evine gideceğini söyledi, polisler eşliğinde gitti" dedi.

Esra Erol, Döndü Bulut'u bulduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan Döndü, "İyiyim, çocuklarım da iyi. Gökhan'ın anlattığı her şey yalan. Her şey onun suçu. O gün dedemle birlikte hastaneden gelmiştik, ortalık biraz dağınıktı. Yemek yerken Gökhan geldi. Bana 'pisliksin, pasaklısın' diye bağırdı. Bana şiddet uygulardı. O normal biri değil. Bana ağıza alınmayacak laflar ediyordu. O ve annesi benim psikolojimi bozdular. Beni delirttip sonra da hocaya götürdüler" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural