ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 26 Mart bölümünde neler oldu?

Sezen Aksu dolandırıldı Sezen Aksu dolandırıldı

Esra Erol'da 25 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 25 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Mart 2024 bölümü izle

"Yatak odamda bana ait olmayan bir iç çamaşır buldum"

Programa katılan Ayça Yıldırım, eşi Ahmet Ersin Yıldırım'ın kendisini sekreteri Ayşenur Akay ile aldattığını söyledi. Ayça, şunları anlattı: "Eşimle 10 senelik evliyiz, 2 çocuğumuz var. Birbirimizi severek evlendik. Beraber iş kurduk, eşim gübre fabrikası açtı. Eşimle sorunlarımız vardı çünkü eşim alkol kullanıyordu. Şiddet de uyguluyordu. Yeni doğum yaptığım zamanlarda Ayşenur bana işe gelmememi söyledi. 'Ben burada patroniçeyim. Ahmet'ten sonra benim sözüm geçer' dedi. Bunu ben bile söylemedim, kendine nasıl patroniçe diyebilir? Eşime anlattım, Ayşenur ile konuşacağını söyledi. Ama sonra bana 'Çok abartıyorsun, işim gücüm var beni tutma' dedi. 3-4 gün sonra bana 'Sen bu konuyu çok uzatıyorsun' diyerek beni ailemin yanına gönderdi.

Ben Ayşenur'un annesiyle konuştum, o da kızını işten çıkartacağını söyledi. Ailemin yanına giderken kız çocuğumu aldım, erkek çocuğum eşimle kaldı. Bu süre zarfında beni oğlumla görüştürmedi. Oğlum bana zor durumda olduğunu söyleyince eve dönmek istedim ama eşim izin vermedi. Bana 'Senin burada işin yok, beni rezil etmeye çalışıyorsun' dedi. Sonra beni aldı, ama oğlumun okulu ara tatile girince tekrar ailemin evine gönderdi. Benim psikolojik sorunlarım olduğunu söylüyordu. Daha sonra evde yatak odamda bana ait olmayan bir iç çamaşırı buldum. Eşime sordum. 'Beni sekreterimle yakaladın' dedi. Oğlumun tableti yanlışlıkla ses kaydı almış, o ses kayıtlarında da birçok şey öğrendim. Eşim ses kaydında bizim boşanacağımızı söylüyor ve bana mal bırakmamak için plan yapıyor. Ses kaydında Ahmet ile Ayşenur'un konuşması da var. Ayşenur, Ahmet'e benimle anlaşarak boşanmasını söylüyor. Bu olaylardan sonra Ahmet eve eşyalarını almak için geldi, evi terk edecekti. Giderken tableti alacaktı, tableti vermek istemedim. Kavga etmeye başladık. Başımı mermere vurdu. Tablet şu an savcılıkta. İncelenmesini istiyorum."

Muhabir: Betül Vural