ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 23 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 22 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 22 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Şubat 2024 bölümü izle

Oyuncu Burcu Özberk: Türkan Şoray kurallarım yok Oyuncu Burcu Özberk: Türkan Şoray kurallarım yok

"Kıllarım var diye kocam beni beğenmiyor"

Programa katılan Sevil Albahan, eşinin ona değersiz hissettirdiğini, ona 'varil, fıçı, kıllı' dediğini ve bu sebeple evi terk ettiğini söyledi. Eşi Ramazan Albahan için yaşayan bir ölüden farksız olduğunu söyledi. Sevil Albahan, "Uzun süre çocuk yapamadığım için eşimin ailesi tarafından ezildim. Tahammülüm yoktu, bu zamana kadar 2 çocuğum için sabrettim. Eşimden boşanmak istiyorum" dedi.

Eşinin kendisine 'Merhaba' bile demediğini söyleyen Sevil, "Kaç defa yürümeyeceğini söyledim. Hakaretlerine artık alıştım, zoruma gidiyor. Kadınlık gururum kalmadı. Ben kadınım, kadından öte anneyim. Kocam beni hayvanları kadar sevmedi. Beni görmemek için eve gelmezdi" diye konuştu.

Eşi Ramazan'a seslenen Sevil, "Beni sürekli kovuyordun. Asla ve asla istemiyorum. Ne ölün ölüme, ne dirin dirime" dedi.

Canlı yayına bağlanan Ramazan, "Eşimi merak ettim ama engellediği için ona ulaşamadım. Neden engellediğini bilmiyorum. Çocuklarımı da göremiyorum. Ben eve geldiğimde çocuklara 'Kapıyı açmayın' diyordu. Sonra ben gidince beni jandarmaya şikayet ediyordu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Betül Vural