ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 23 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 22 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 22 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Mayıs 2024 bölümü izle

"Torunum altınlarımı alıp kaçtı"

Programa katılan Naile Topçu, 2 yaşından beri baktığı torunu Huriye'nin evdeki altınları alıp Muhammed Güzüngü isimli kişiye kaçtığını söyledi. Kızının suça sürüklendiğinden şüphelendiğini belirten Naile, "İlk kez evden kaçtı. Ocak ayında bana birini sevdiğini söyledi, Muhammed'in fotoğrafını gösterdi. Ben hiç itiraz etmedim, kötü bir şey söylemedim. 'Gelsinler istesinler' dedim. Sonra altınlarımı alıp kaçmış. 22 Ocak'tan beri ona ulaşamadım. Benim Umre paramı da alıp kaçtılar. Altınlarım 500 bin lira değerindeydi" diye konuştu.

Hande Yener’den playback yapan şarkıcılara gönderme Hande Yener’den playback yapan şarkıcılara gönderme

Canlı yayına bağlanan Muhammed'in ablası, "Bizim yanımızda değiller. Kütahya'ya gitmişler. Babam bu kaçırma olayını kesinlikle onaylamadı. Huriye Muhammed'i kaçırdı. Kamera kayıtları bile varmış. Muhammed Huriye'yi açık giyindiği ve madde bağımlılığı olduğu için istemiyordu. Babaannesi kaç aydır aramamış, şimdi niye oraya çıktı?" dedi.

Esra Erol Huriye Topçu

Muhabir: Betül Vural