ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 13 Şubat bölümünde neler oldu?

'Foşur foşur' temizlik yapan Cem Özkök'e para cezası şoku! 'Foşur foşur' temizlik yapan Cem Özkök'e para cezası şoku!

Esra Erol'da 12 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 12 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 12 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 12 Şubat 2024 bölümü izle

"Kayınpederim ve baldızım, eşimi rehin aldı"

Programa katılan Emre Tahta, kayınpederi Adnan Gürdal ve baldızının eşi Özlem'i rehin aldığını iddia etti. Emre, "Eşime hiç sahip çıkmadılar. Sonra bir gün ortaya çıktılar. Bizim yanımızda olmaları gerekirken, karşımda duruyorlar. Eşimle beraber mutluyduk. Ta ki kız kardeşi gelene kadar. Eşim işe girene kadar. Eşim işe girince farklı davranmaya başladı. Kardeşi ona akıl vermeye başladı. Bana karşılar çünkü eşimle kaçarak evlendik. Eşimle beraber internet ortamında kumar oynadık. Bir meblağ kaybettim. Pişman oldum. Bu pişmanlığımı onlara da anlattım, ama beni anlamadılar. Eşim kardeşiyle gidip kafa dinlemek istedi. Döndüğünde, çocuklarımı alıp tekrar gitti. Sonra kayınpederim çocuklara bakamayacaklarını söyledi ve çocukları yurda bıraktılar. Bana 'Çocuklarını git yurttan al' dediler. Çocuklarıma bir süre baktım. Dün çocuklarım sosyal hizmet tarafından alındı" ifadelerini kullandı.

Eşine seslenen Emre, "Özlem lütfen geri dön. Ben bir hata yaptım, sen yapma. Çocuklarımız perişan olmasın. Düzenimizi berbat eden bizdik, bunu düzeltecek kişiler de biziz" dedi.

"Oyun bağımlısı eşim iki çocuğumuzu otobüse bindirip kendisi kaçtı"

Programa katılan Hörmet Sekmen, oyun bağımlısı eşi Hacer'in evden kaçtığını söyledi. 8 yaşındaki oğlunun da Hacer ile birlikte kayıp olduğunu söyleyen Hörmet, "Hacer 3 çocuğu yanında götürdü. Sonra ikisini, bakamadığı için otobüse bindirip bana gönderdi. Bu Hacer'in üçüncü kaçışı. Ben bunu sokaklardan topluyorum. Nerede olduğuna dair bir bilgim yok" şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan Hacer'in ablası Pembe, "Hacer abisinin yanında. Bu sabah geldi. Hörmet Bey'i aradım ama ulaşamadım" dedi.

Kaynak: Betül Vural