ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 10 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 9 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 9 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 9 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 9 Mayıs 2024 bölümü izle

15 yaşındaki kızını evlendirdiği iddia edilen Şükran Kalkan stüdyoda

Bekir ve Aysema Nizamsever, Bekir'in eski eşi Şükran'ın 15 yaşındaki kızları Sude Naz'ı evlendirdiğini iddia etmişti. Aysema Nizamsever, "Şükran, Sude Naz'ı eşinin kardeşinin oğluyla evlendirmiş" demişti.

Canlı yayına bağlanan Şükran Kalkan ise suçlamaları reddetmişti. Kalkan, "Kızımı evlendirmedim. Sadece bizi görmeye, benimle tanışmaya geldiler. İstemeye değil. Karşı taraf eve geldiğinde ben evlenmek üzereydim, beni görmek için geldiler. Ertesi gün benim işim vardı, Sude Naz yalnız kalmasın diye onların yanında kaldı" ifadelerini kullanmıştı.

Canlı yayına katılan Kalkan, "Kızım benim her zaman yanımda. Onu evlendirmeye çalışmadım. Beni erkek arkadaşıyla tanıştırdı. Bekir ve Aysema yalan söylüyor. Görücü gelmedi, tanışmaya geldiler. Ben Volkan'ın bir akrabasıyla evli değilim, bu doğru değil. Kızımın Caner Polat isminde bir sevgilisi vardı, Caner Sude'yi üzdüğü için ilişkilerini desteklemiyordum. Onları ayırmak istedim. Volkan'ın ailesi, kızımın çalıştığı kuaförün karşısında kalıyorlarmış. Bu şekilde Volkan'ın ailesi kızımı görmüş, beğenmiş. Benimle tanışmaya geldiler. 'Belki ileride olur' gibi konuştular. O esnada Caner bize ulaşamadığı için evimize polis yolladı. Caner kızımı tehdit ediyordu zaten. Caner'den korktuğumuz için Volkan'ın ailesi 'Sude Naz bizimle gelsin' dediler. Biz de onlarla şehir değiştirdik" diye konuştu.

Volkan'ın ailesinin soyadı sorulan Şükran Kalkan, "Soyadlarını bilmiyorum" cevabını verdi.

Volkan ve Zeynep Demirel'den boşanma iddialarına yanıt Volkan ve Zeynep Demirel'den boşanma iddialarına yanıt

Canlı yayına bağlanan Caner Polat, "Kadın milleti, erkekten korkar. Ama ben onları hiçbir zaman tehdit etmedim. Şükran beni kötülese de ben doğruyu söylerim. Şükran kızının hep yanında oldu, ona iyi bakıyordu. O akşam polisi arayıp Şükran'la Sude Naz'dan haber alamadığımı söyledim. O gece isteme olmamış, ben Şükran'ın o aileden biriyle 1 aydır görüştüğünü ve o akşam ailenin Şükran ile tanışmaya geldiğini duymuştum. Volkan'ın ailesinin soyadı Gezici" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Volkan'ın annesi Yurdagül, "Gelinim saçını kestirmeye kuaföre gitmiş, orada Sude Naz ile arkadaş olmuşlar. Sude Naz bize gelip giderdi. Sude Naz'a bekar kardeşimden bahsetmişler. Sude Naz annesinin de bekar olduğunu söylemiş. O şekilde bir tanışma gerçekleşti. O gün tanışmaya gittiğimizde bekar dayı yanımızda yoktu" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural