Esra Erol Mehmet Altun kimdir? Esra Erol Mehmet Altun nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Esra Erol Mehmet Altun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Esra Erol Mehmet Altun kimdir? Esra Erol Mehmet Altun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Esra Erol Mehmet Altun biyografisini haberimizde derledik…

Marvel filmleri hangi sırayla izlenir? Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

Esra Erol Mehmet Altun kimdir?

Programa katılan Mehmet Altun, çocuğunun dadısı ile eşini aldattığını ve eşinden af dilemeye geldiğini söyledi. Mehmet, "Eşimin yaşı genç, 3 çocuğumuz da art arda doğdu. Eşim haliyle çocuklara ve eve yetişemiyordu. Eve yardımcı tutmaya karar verdik. Meryem diye bir bakıcı ile anlaştık. Eşim çok kıskançtı. Telefonumdaki bütün bilgiler onun telefonunda kayıtlıydı. Eşim Meryem'in fotoğrafını görünce onu istemedi, içine sinmediğini söyledi. Ben de Meryem'i eledim. Daha sonra eşim babasının yanına gitti. Ben evde yalnızdım, şeytan dürttü. Meryem'e mesaj attım. Tabii WhatsApp'ım eşimin telefonunda kayıtlı olduğu için gördü. Hemen beni aradı. Nerede olduğumu sordu, evde olduğumu söyledim. Hemen gelmek istedi, bir gün sonra eve geldi. Ona 'Ben seni aldatmadım' dedim. Eşim çocuklarını da almadan evi terk etti" ifadelerini kullandı.

Eşi Rabia'ya seslenen Mehmet, "Sana yanlış yapmadım. Seni seviyorum. Bu yuvayı ayakta tutabilmek için her şeyi yapacağım. Lütfen evine geri dön" dedi.

Dadı Meryem, stüdyoya geldi. Meryem, şunları anlattı:

"Mehmet'in evliliğinin bitme sebebi ben değilim. Anlattıklarının bazıları doğru, bazıları yanlış. Onunla hiç ilişki yaşamadım. Ama kendisi bana ara ara mesaj attı. Görüşmek istedi, nasıl olduğumu sordu. Benimle iş görüşmesinde evime geldi, ama eşine bunu söylemedi. Eşi bana 20 bin lira teklif etmişti, Mehmet ise bana 5 bin lira daha fazla vereceğini ve bunu eşine söylemememi istedi. Mehmet farklı şeyler istedi, ben bunu daha sonra fark ettim. Rabia bana babasının telefonundan yazıp 'Seni buluruz' dedi. Beni bulsa ne yapacak? Eşi evi terk ettikten sonra Mehmet bana mesaj atıp 'Şimdi memnun musun? Benim yuvam yıkıldı' dedi. Rabia evi terk ettikten sonra Mehmet bana tekrar eve gelip çocukların bakıcılığını yapmamı teklif etti. Mehmet bana benden hoşlandığını, eşinden boşanacağını ve evliliğinde mutlu olduğunu söyledi."

Kaynak: Haber merkezi