Dalin İsrail malı mı? Dalin hangi ülkenin malı, zararlı mı? Dalin İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Dalin hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Dalin İsrail malı mı? İşte detaylar...

Dalin İsrail malı mı?

Dalin, bebek bakımında çeşitli ürünlere sahip uluslararası bir markadır. Türk şirketi, Kopaş Kozmetik & Pazarlama A.Ş tarafından 1983 yılında üretilmiştir. Kopaş ise İstanbul merkezli Bilfar Holding'in bünyesindedir.

Samsunspor - Alanyaspor Selcuksports canlı izle Samsunspor - Alanyaspor Selcuksports canlı izle

İlk olarak göz yakmayan bebek şampuanı, bebek pudrası ve bebek sabunu annelere sunuldu. Dalin ürünleri, ilk günden itibaren çağının ilerisinde bir titizlikle üretilmiştir. Dalin üretim tesisi, türkiye'de kozmetik sektöründe ilk GMP (good manufacturing practice – iyi üretim uygulaması) Sertifikası alan üretim tesisidir.

Kaynak: Boykot ürünleri