Cem Koç kimdir? Cem Koç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Cem Koç’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Cem Koç kimdir? Cem Koç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Cem Koç’nun biyografisini haberimizde derledik…

Cem Koç kimdir?

21 yaşındaki Cem Koç, Nazan Reyis isimli annesini aramak için Müge Anlı’ya katıldı. İstanbul Sultangazi'de oturan Cem Koç’un üvey annesi ile babası evliyken, öz annesi babasının evine misafirliğe geliyor. Orada tanışıyor ve bir birliktelik yaşıyorlar. Sonra Cem Koç dünyaya geliyor. Üvey annesi Cem’e bakıp büyütüyor. Babası 2002 yılında çıkan bir tartışmadan dolayı bıçaklanarak hayatını kaybediyor. Babasını ve annesini hiç tanımayan Cem Koç, öz annesinin Trabzonlu olduğunu söyledi. Öz annesini görmek istediğini belirten Cem Koç, “Annemin durumu yoksa bakarım. Kokusu bile yeter bana” dedi. Kardeşlerinden habersiz geldiğini söyleyen Cem Koç, “Buraya geldiğimi duyarlarsa üzülürler” diye konuştu. Üvey annesi Nilüfer Hanım canlı yayına bağlanarak “Ben seni büyüttüm o kadar yeter. Bildiğim kadarıyla 2-3 tane kardeşi var. Cem’in öz annesi bir bayram günü misafirliğe geldi. Çayımı kahvemi içti. Sonra babasını ayarladı. Ben 3 aylık hamileydim. Babası beni bıraktı gitti. Ben oğlumu hiç ayırmadım. Kimseye söylememiştim. Kendi üzerime aldım. Eşimin teyzesinin amcasının kızı yani kuzenler. İki kız kardeş aynı eve gelin gitmişler. Önce kaynanamın ablası sonra kaynanam evleniyor. Annesi bildiğim kadarıyla eşim işe gidince çocuğu bırakıp gidiyormuş. Eşim de bunu duyunca çocuğa bakar mısın dedi. Ben bakamam annen baksın dedim. Eşim aldı geldi. Ben de baktım. Büyüttüm. Çocuğun suçu yoktur dedim. Baktım büyüttüm. Ama çıkıp annesini araması beni çok kırdı” dedi.

"Bir kez görsem bana yeter"

Öz annesine seslenen Cem Koç, "Anne ben seni bulmak istiyorum. Bir kez görsem bana yeter. Sesini duyayım, kokunu alayım. Zor durumda bile olsan her konuda yardımcı olurum. Sadece bir kez olsun görüşelim" diye konuştu.

Cem Koç'un annesi bulundu: Uçurumun bittiği yerdeyim

Müge Anlı dakikalar içinde Cem Koç'a müjdeli haberi verdi. Annesini dakikalar içinde bulunan Cem Koç, gözyaşlarına boğudu. Annesi "Annem, öldüğünü söylediler. Kalbinde sıkıntı olduğunu söylediler. En yakın zamanda buluşalım" dedi. Annesine nasıl olduğunu soran Cem Koç, "Uçurumun bittiği yerdeyim" dedi. Annesi oğlunu büyük bir sevinçle karşıladı. "Bana telefon numaranı ulaştırsınlar. Buluşalım. Şu an Trabzondayım. 4 çocuğum var. Ben Cem'i bırakmadım. Babası kendisi aldı götürdü. Sonra bana öldü diye haber geldi. Ben onun çocuklarının sayfasına girdim. Ben şu an evli değilim. Oğlumla kavuşmak için bir problemim yok. Asla oğlumdan vazgeçmem" diye konuştu.

Editör: Deniz Dalgıç