Cafe Nero İsrail malı mı? Cafe Nero hangi ülkenin malı, zararlı mı? Cafe Nero İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? Şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Cafe Nero hangi ülkenin olduğu konusu oldu.

Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Cafe Nero İsrail malı mı? İşte detaylar...

Cafe Nero İsrail malı mı?

Cafe Nero, 1997 yılında Londra'da kurulan ve kısa sürede dünyaca ünlü bir kahve zinciri haline gelen bir İngiliz markasıdır. 10'dan fazla ülkede şubeleri bulunan Cafe Nero, keyifli bir kahve deneyimi arayanlar için ideal bir mekandır.

Merkezi Londra'da bulunan Caffe Nero'nun Türkiye'deki sahibi Infinity Holding Anonim Şirketi'nin sahibi Mustafa Aşur ve eşi Işık Keçeci Aşur hisselerini İngiliz ortaklarına geri veriyor.

Duru Nayman kimdir? Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman kimdir? Duru Nayman kimdir? Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman kimdir?

Kaynak: Boykot ürünleri