Bakan Kurum: Ayder’de yıkılan otellerin yerine hiçbir yapı yapılmayacak Bakan Kurum: Ayder’de yıkılan otellerin yerine hiçbir yapı yapılmayacak

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, kıyasıya yarışın yaşanacağı kentlerden biri de Şanlıurfa. Belediye Başkanı ve Bakan olarak görev yaptıktan sonra İYİ Partiye geçen Eşref Fakıbaba’nın ardından şimdi de AKP eski Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın YRP’ye geçip belediye başkan adayı olması kriz yarattı.

‘Kimseyi hançerlemedim’

Adalet eski Bakanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Gülpınar’ı ‘’İhanet’’ ile suçladı. Bozdağ, “Cumhurbaşkanımızı hançerledi. Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’da kendisini 4 dönem vekil yaptı. Kendisine verilmeyen bir tek Genel Başkanlık koltuğu kaldı. Bizden adaylık çıkmadı, başka partiye gitti. Cumhurbaşkanımızı bir kalemde sildi. YRP’ye geçti. Bu Erdoğan’a ihanettir “ eleştirisi yaptı. Gülpınar ise “Ben kimseyi hançerlemedim. Ak Parti Urfa’da halka rağmen halkın istemediği bir aday gösterdi” sözleriyle Bozdağ’a cevap verdi.

Kaynak: Haber Merkezi