Masquerade Club İstanbul isimli gece kulübünün 2011 yılında sahibinin Mehmet Koçarslan'dır. Masquerade Club İstanbul'un işletmeciliğini Tarkan Ahmet yapmıştır. Mehmet Koçarslan aynı zamanda bir dönemin en meşhur gece kulübü Reina'nın da sahibiydi. Mehmet Koçarslan, geçtiğimiz yıllarda enerji şirketinin flasını açıklamıştı. Masquerade Club İstanbul, 2 Nisan 2024 tarihinde tadilat halindeyken çıkan yangınla yeniden gündeme gelmiştir. Yangında çok sayıda kişi hayatını kaybetmiştir.

Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir? Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir?

Mehmet Koçarslan kimdir?

Mehmet Koçarslan, 1958 yılında Tunceli'de dünyaya gelen iş adamı ve gece kulübü işletmecisidir. Tam 25 yıl boyunca kömürcülük yapmıştır ve aynı zamanda aile şirketindeki madencilik işi haricinde ithalat ve ihracat ile de uğraşmıştır.

Bir süre bu iki sektörde devam eden iş hayatı, birden değişmiş ve İstanbul'un bilinen gece kulüplerinden olan Reina'yı açmıştır.

Aynı zamanda Galatasaray adası olarak bilinen Su Adası'nın da işletmecisi olan Mehmet Koçarslan, eşi Müge Koçarslan ile 6 ay birlikte, 6 ay ayrı yaşamaktadır. Kendilerinin 3 kızları bulunmaktadır.

En küçük kızına Amerikalı bir arkadaşı İspanyolca olan "Reiana" adını koymuştur ve isim kraliçe anlamına gelmektedir. Kızının adını mekanına veren Mehmet Koçarslan, kızının isminin uğuru sayesinde bu günlere geldiğine inanıyor.

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın giriş katında bulunan Masquerade Club'ta yangın çıktı. Masquerade Club'ta çıkan yangın ile ilgili  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Bakan Koca, "İstanbul Şişli’de bir binada çıkan yangında 16 kişi hayatını kaybetmiş, 7'si ağır 8 kişi yaralanmıştır. Yangın söndürülmüş olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Olay yerine 26 adet ambulans ve 1 UMKE timi görevlendirilmiştir. Kayıplarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi