Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 62. Bölümü yayınlandı. 26 Mart 2024 Salı günü ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 62. Bölümünü full izle. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezon 62. Bölümde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 63. Bölüm fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 63 Bölüm Fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 62. Bölüm full izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 62. Bölümde ne oldu?

Leyla, Ömer'in vurulması ile birlikte karnındaki çocuğu ve kaderiyle baş başa kalır. Cezayir onları kurtarmak için zamana karşı yarışır. Leyla ve Ömer'in durumu merak konusu olurken, Cezayir yaptıklarının bedelini ödetmek için Gedikali'nin peşine düşer.

Behçet, paralarını ele geçirerek Cezayir'e ağır bir darbe vurduğunu düşünür. İkili bir kez daha karşı karşıya geldiğinde, Cezayir'in Behçet'e vereceği karşılık herkesi şaşırtır. Cezayir'in oğlunu kurtarmasının ardından Müfit, Erman'a meydan okuyarak masayı dağıtır. Taziyev'in namlusundan çıkan kurşun ise olayların seyrini tamamen değiştirecek, bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. Bölüm Fragman İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Nilay Cafer (Berfin)

Kaynak: Haber Merkezi