ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 49. Bölümü yayınlandı. 12 Aralık Salı günü ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 49. Bölümünü full izle. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezon 49. Bölümde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 50. Bölüm fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 50. Bölüm Fragman izle,  Ben Bu Cihana Sığmazam 49. Bölüm full izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 49. Bölümde ne oldu?

12 Aralık Salı günü yayımlanan Ben Bu Cihana Sığmazam 49. Bölümde ne oldu?  Gardaşov dengeleri alt üst ediyor!

Cezayir'in eli Gardaşov'un gelmesiyle rahatlamıştır. Onun yardımıyla ambargoyu delmeyi tasarlamaktadır. Fakat Müfit ve Atakan, Gardaşov'u evinden alıp ona düstur çekerler. Kardeşi de vaktinde Amerika'nın petrol ambargosunu deldiği için Gardaşov'u sakıncalı bulmakta ve Cezayir'le ortak olmasını istememektedirler.

Bu esnada Cezayir, Gardaşov'dan kardeşini Amerika'ya teslim edenin Erman olduğunu öğrenir. Yani Gardaşov sadece Cezayir'e yardım etmek için gelmemiştir. Erman'la da yüzleşecektir. Cezayir plansız bir şekilde Erman'ın karşısına çıkmaması için Gardaşov'u uyarır. Ama Gardaşov onu dinlemeyecek ve ortalığın birden karışmasına sebep olacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam 50. Bölüm Fragman İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Nilay Cafer (Berfin)

Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı

Ben Bu Cihana Sığmazam Hakkında

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

Künye

Yapım: KYN Yapımevi

Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan

Senarist: Zülküf Yücel ve Zehra Yücel

Editör: Selim Ercan