Barış Dedetaş kimdir?  Barış Dedetaş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Barış Dedetaş’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Barış Dedetaş kimdir?  Barış Dedetaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Barış Dedetaş’ın biyografisini haberimizde derledik…

Barış Dedetaş kimdir?

Barış Dedetaş, Matesis Denizcilik şirketinde kurucu ortaktır. Daha önce Class NK’da ve MESH Mühendislik ve Yazılım A.Ş. şirketinde çalışmıştır. Ümraniye Lisesi’ne giden Dedetaş İstanbul Teknik ÜNİVERSİTESİ Mühendislik mezunudur. İstanbul’da yaşayan Dedetaş, Sinem Dedetaş ile evlidir.

Sinem Dedetaş, 1981 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir'de tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nden Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojisi Mühendisi unvanıyla mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini aynı fakültenin Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları ana bilim dalında tamamladı. Profesyonel kariyerine Delta Denizcilik firmasında yapısal analiz ve tasarım mühendisi olarak başladı ve daha sonra RINA'da (Registro Italiano Navale) plan onay mühendisi olarak çalıştı. En son olarak, Matesis Denizcilik ve Mühendislik firmasında genel müdürlük görevini üstlendi. Sinem Dedetaş, 1981 yılında dünyaya gelmiş olup 43 yaşındadır.

Afşar Timuçin kimdir? Afşar Timuçin kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi