Barış Bozkurt kimdir? Barış Bozkurt nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Barış Bozkurt’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Barış Bozkurt kimdir? Barış Bozkurt kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Barış Bozkurt’un biyografisini haberimizde derledik…

Barış Bozkurt kimdir?

18 Nisan 1975 yılında Ankara’da doğdu. A.Ü. Halkla İlişkiler mezunu olan Barış Bozkurt daha 16 yaşındayken CHP Genel Merkezi’nde ses teknisyeni olarak çalışmaya başladı. Bir süre kameramanlık yaptı.

Hayatını değiştiren dönüm noktası ise İstanbul Millet Vekili Mehmet Sevigen’in parti yönetiminden ayrılması oldu. Sevigen’den ‘mikrofonu’ teslim alan Bozkurt, Deniz Baykal’ı anons etmeye başladı. Lider değişimin ardından sesini bu defa Kılıçdaroğlu için kullanıp, referandum mitinglerinde performansının zirvesine çıktı.

17 Haziran 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 17 Haziran 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Miting meydanlarında zaman zaman şiirler okuyan ve partilileri coşturan Barış Bozkurt, sadece anons yapmıyor konuşma notlarını belirli bir düzende kürsüye yerleştiriyor.

Aslen Erzurumlu olan Barış Bozkurt, evli ve bir çocuk babasıdır.

Editör: Şevval Dalgıç