Olimpiyatlar hangi kanalda izlenir? Olimpiyatlar hangi kanalda izlenir?

Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Aslıhan Malbora'nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Aslıhan Malbora kimdir?

Aslıhan Malbora kimdir?

Aslıhan Malbora, 27 Mart 1995'da Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar'da tamamladı. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul'a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuğa 2017 yılında yayımlanan Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başladı. Kalbimin Sultanı (2018) Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen (2019) dizisinde Ayda, Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandırdı. Daha sonra, Üç Kuruş (2021) dizisinde Leyla Çaka rolünde oynadı. Son olarak ise, Darmaduman dizisinde Ece Servet karakterini canlandırdı.

Televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde rol aldı. Aile Hükûmeti (2020) adlı komedi filminde Zeynep karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi