Ali Gökmen kimdir? Ali Gökmen nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ali Gökmen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ali Gökmen kimdir? Ali Gökmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ali Gökmen’in biyografisini haberimizde derledik…

Olimpiyatlar hangi kanalda izlenir? Olimpiyatlar hangi kanalda izlenir?

Ali Gökmen kimdir?

Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden Ali Gökmen, 1 Nisan 1978'de Tokat'ta doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Gökmen, iş hayatına 2004 yılında kendi sigorta şirketi olan Gökmen Sigorta'nın kuruluşuyla adım attı ve o günden beri seçim bölgesinde sigortacılık sektöründe faaliyet göstermektedir.

1996 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kıraç Belde Gençlik Kolları'nda siyasi kariyerine başlayan Gökmen, adalet ve demokrasi odaklı politikalarıyla dikkat çekti. Kıraç Beldesi'nde çeşitli aktif siyasi pozisyonlar üstlendikten sonra, 2008'de Esenyurt'un ilçe olmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır.

2014 yılında gerçekleşen Olağanüstü Esenyurt İlçe Kongresi'nde İlçe Başkanı olarak seçilen Gökmen, 2019'a kadar parti içi kongrelerde delegelerin büyük çoğunluğunun takdirini kazanarak Esenyurt'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nin güçlü bir figürü haline gelmiştir. Bu süre zarfında, Esenyurt'taki kurumsal yapıyı güçlendirmiş, partisinin istikrarını ve örgütlülüğünü artırmıştır.

Özellikle 2017'de gerçekleşen referandumda Esenyurt'ta demokratik güçlerle işbirliği yaparak "Hayır" oyunun çıkmasında öncülük etmiş ve ilçe genelinde birleştirici bir rol oynamıştır. 2019 Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'ni 15 yıl aradan sonra Esenyurt Belediyesi'nde başarıyla temsil ederek siyasi kariyerine yeni bir ivme kazandırmıştır.Gökmen, 2019 Yerel Seçimleri'nde Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilmiş ve aynı zamanda Esenyurt Belediyesi Grup Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi