Alaattin Köseler kimdir? Alaattin Köseler nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Alaattin Köseler kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Alaattin Köseler kimdir? Alaattin Köseler kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Alaattin Köseler biyografisini haberimizde derledik…

Alaattin Köseler kimdir?

Alaattin Köseler, 1960 yılında Paşabahçe de  doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden başarıyla mezun oldu (1983).

Sporla ilgili bir hayat süren Köseler, Beykoz Spor Kulübü'nde basketbol oynayarak liderlik ve takım çalışması becerileri kazandı. Mimar olarak kariyerine atıldı ve çeşitli inşaat firmalarında proje müdürlüğü ve şantiye şefliği görevlerini üstlendi. Kendi mimarlık ofisini kurarak Bahçeşehir Ticaret Merkezi gibi büyük projelere imza attı.

1999 Yerel Seçimleri'nde Beykoz Belediye Başkanı seçilen Köseler, döneminde Hayvan Barınağı'nı faaliyete geçirerek hayvan haklarına duyarlılığını gösterdi. Bayrak Anıtı'nı Beykoz'un sembolü haline getirdi ve Rüzgarlıbahçe'de Hizmet Binası'nı hayata geçirdi.

İmar sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çeşitli projeleri başlattı ve ilçenin paftalarını bilgisayar ortamına aktararak sayısallaştırılmasını sağladı. İşsizlik sorununa karşı İstanbul Teknik ve Ekonomi Üniversitesi (İTKİP) ile ortaklaşa projeler gerçekleştirerek 1500 kişiye iş imkanı sağladı.

Marvel filmleri hangi sırayla izlenir? Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

2004 yılında depremle mücadele çalışmaları, Bakırköy Belediyesi tarafından kullanılarak Afet Karar Destek Modelleri oluşturulmasına öncülük etti. TMMOB üyesi olan Köseler, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi