Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1294. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

9 Mayıs Aslı Hünel ile Gelin Evi: Aslı Hünel’in sınıf arkadaşı Yasemin Gelin’in yalısı nasıl yorumlar aldı? 9 Mayıs Aslı Hünel ile Gelin Evi: Aslı Hünel’in sınıf arkadaşı Yasemin Gelin’in yalısı nasıl yorumlar aldı?

40 yaşında ve 22 yıllık evli olan Hatice Gelin Çorlu'da emlak danışmanı olarak çalışıyor.

Misafirlerini at üstünde karşılayan Hatice Gelin'in karşılaması "gereksiz" olarak değerlendirildi. Davul ve nedime şovlu karşılaması ise genel olarak beğenildi. Hatice Gelin, Aslı Hünel ve diğer gelinlere çiçek hediye etti.

Türk kahvesi ikram eden Hatice Gelin'in kafesli sunumu beğenildi.

Salonunda gri simli bir dekor tercih eden Hatice Gelin'in salonu "aşırı ışıltılı" bulunurken, halısı basit olarak değerlendirildi.

Mutfağında siyah beyaz bir dekorasyon tercih eden Hatice Gelin'in mutfak halısı ve duvar kağıtları hijyen konusunda sınıfta kaldı.

Haftanın ödüllü oyununu toplam 8 baharatı bilerek Özgül Gelin kazandı.

Yatak odasında ışıltının yanına mor tonlar tercih eden Hatice Gelin'in tahtı, fon perdesi ve yatak örtüsü bazı eleştiriler aldı.

22 yıllık evli Hatice Gelin'in çeyizi yeterli olarak değerlendirildi.

Final masasında fazlaca çeşit ikram eden Hatice Gelin'in sunum masasında bazı eksikler bulundu.

Hatice Gelin ve eşi ilişki testinden kaldı.

Ceyda Düvenci sevgilisinin doğum günün kutladı Ceyda Düvenci sevgilisinin doğum günün kutladı

Haftanın birincisi Özgül Gelin oldu.

Muhabir: Deniz Dalgıç