İstanbul Valiliği 1 Mayıs’ta alınacak 'önlemleri' açıkladı

İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta kısıtlanan, kapatılan yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

Akın Gürlek’ten Ankara Emniyet Müdürü’ne telefon: Masanızda benim fotoğrafım varmış, doğru mu? Akın Gürlek’ten Ankara Emniyet Müdürü’ne telefon: Masanızda benim fotoğrafım varmış, doğru mu?

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 22 şüpheli hakkında iddianame

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili tutuklu 22 kişi hakkında, soruşturmayı tamamlayarak iddianame düzenledi. Haklarında yurt dışı çıkış yasağı getirilen 17 kişi hakkındaki soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

Açlık sınırı Nisan ayında asgari ücreti geçti

TÜRK-İŞ, nisan ayında 4 kişilik aile için açlık sınırını 17 bin 725 lira, yoksulluk sınırını 57 bin 736 lira olarak hesapladı.

Reuters: Kudüs’te İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü

Reuters, Kudüs'te İsrail polisini bıçaklayan 34 yaşındaki Türk vatandaşının öldürüldüğünü duyurdu.

Özel: Anayasaya uyulmuyorken yeni anayasa yapsanız ne olur yapmasanız ne olur?

TBMM Başakanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa ziyareti sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Anayasa yapacaksak, uyacaksak yapılır. Mevcut anayasaya uyulmuyorken yeni anayasa yapsanız ne olur yapmasanız ne olur? Bu hassasiyetlerimizi Sayın Başkana bende açıklıkla ifade ettim" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 29 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 29 Nisan 2024

Antalya’da ‘milliyet farkı’ alan otelin cezası belli oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, milliyet farkı alan Antalya'daki otele ceza kesildiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı satın alacağı yeni takımı duyurdu

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı satın alacağı yeni takımı açıkladı. Ilıcalı, geçen sene Fenerbahçe'ye rakip olan Slovenya ekibinin yeni sahibi olmaya hazırlanıyor.

Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına sınırlama getirdi

Ticaret Bakanlığı, bütün ve parça dahil olmak üzere, tavuk eti ihracatının 1 Mayıs'tan 31 Aralık'a kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırdı.

İmamoğlu'ndan hayatını kaybeden Edanur Gezer açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin Küçükçekmece'de yaptığı kazı çalışması sırasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer için X hesabından taziye mesajı yayınladı.

Ankara’da ekmeğe zam

Ankara'da ekmeğe yılın ikinci zammı geldi, 200 gram ekmek 10 TL oldu. BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz, "Allah yardımcınız olsun" diyerek paylaştı.

Muhabir: Şevval Dalgıç