Erdoğan: Üzülerek söylüyorum; 2,5 milyarlık İslam dünyası Gazze imtihanını verememiştir

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üzülerek söylüyorum; maalesef 2,5 milyarlık İslam dünyası Gazze imtihanını verememiştir" ifadelerini kullandı.

Tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Nihal Candan tahliye edildi

Beş aydan fazla bir süredir cezaevinde tutuklu bulunan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi.

Tavuğa ihracat yasağı geliyor

Ticaret Bakanlığı, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022'de meydana gelen ve 6 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıya ilişkin dava sonuçlandı. Mahkeme, el yapımı bomba bulunan çantayı bırakan Suriye uyruklu Ahlam Albashir'in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yeniden aday olacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nda temmuzda yapılacak seçimlere yönelik konuşan Mehmet Büyükekşi, "yeniden aday olacak mısınız?” sorusunu yanıtladı.

'10 Manşette Bugün' | 25 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 25 Nisan 2024

MEB, 'yeni müfredat' taslağını paylaştı

Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı kamuoyuna sunuldu.

Öğrenciyi tekmeleyen dron operatörünün belediyedeki işine son verildi

Malatya’nın Pütürge ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme atan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Mustafa H.’nin belediyedeki işine son verildi.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında 8 sanığa tahliye

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı davada, 28 tutuklu sanıktan 8'inin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.

Saymaz: Gizli Tanık Sertçelik kaçarken GBT’ye takılmış Saymaz: Gizli Tanık Sertçelik kaçarken GBT’ye takılmış

Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt

Özgür Özel, CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözlerine ilişkin, “Sizlere güç veren, sizlerden güç alan, sokaktan korkmayan, meydandan çekinmeyen, müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık” dedi.

Mehmet Şimşek, 'kamuda tasarruf' için 2024'ün ikinci yarısını işaret etti

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, "Bu sene harcama ayağına odaklanacağız. Harcamaların gözden geçirilmesi bir süreç işi, tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız. Kamuda tasarruf 2024'ün ikinci yarısında güçlü bir şekilde devreye girmiş olacak" dedi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş