Ekşi Sözlük'e yeniden erişim engeli getirildi

İnternet sitesi Ekşi Sözlük'e tekrar erişim engeli getirildi. Sitenin yeni kullandığı alan adı 'eksisozluk1923.com' adresi 'milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle' erişime engellendi.

Ogün Samast isim değiştirme kararından vazgeçti

İsim değiştirme kararı alan Hrant Dink’in katili Ogün Samast, istediği ismin basına sızmasının ardından kararından vazgeçti.

Tunç'tan motokurye kazasına ilişkin açıklama: Somali makamları ile görüştük, sanığın Türkiye’ye gelmesi söz konusu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun İstanbul'da karıştığı ve motokurye Yunus Emre Göçer'in hayatını kaybettiği kaza ile ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Tunç, “Somali adli makamları ile görüşmeleri gerçekleşirdik. Sanığın Türkiye’ye gelmesi söz konusu olacak" dedi.

Seçil Erzan, avukata, 'Ödeyecek hiçbir şeyim yok, param da yok, adıma da mal varlığı yok' demiş

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'a memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 1 milyon 640 bin dolar veren iş insanı Ömer Kahraman'ın avukatı Necdet Kaplan, Erzan'ı cezaevinde ziyaret ettiğini belirterek, "'Benim ödeyecek hiçbir şeyim yok, param da yok. Şu anda o psikolojide de değilim. Zaten benim adıma da bir mal varlığı yok, ödeyemem' dedi. Çok bitkindi, konuştuğumuzda ağlıyordu zaten" dedi.

Somali Cumhurbaşkanı: Tutuklama emri yoktu, oğlum Türkiye’den kaçmadı

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, İstanbul’da motokurye Yunus Emre Göçer’in ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili ilk kez konuştu. Mahmud, İstanbul'da ölümlü bir kazaya karışan oğlunun ‘Türkiye'den kaçmadığını’ savundu.

'10 Manşette Bugün' | 13 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 13 Aralık 2023

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Ahmet Zeki Üçok, görevden alındı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Amhet Zeki Üçok görevden alındı.

TBMM'de kalp krizi geçiren Saadet Partili Hasan Bitmez hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hakeme saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı

Katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hakem Halil Umut Meler'e saldıran MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ve beraberindeki 3 kişinin yargılama süreci ile ilgili, "Soruşturma tamamlandı, iddianame hazırlandı ve dava açıldı" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner istifa etti: GİK’ten çıkan karar doğru değildi

 İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 19 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 19 Mayıs 2024

Anayasa Mahkemesi, Can Atalay'ın ikinci bireysel başvurusunu 21 Aralık'ta görüşecek

Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkındaki ihlal kararına uyulmaması nedeniyle yapılan ikinci başvuruyu, 21 Aralık'taki Genel Kurul gündeminde görüşerek karara bağlayacak.

Editör: Sümeyye Aksu