TFF'den açıklama: Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu, Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nin Süper Lig'in ikinci yarısından itibaren Türkiye'de de kullanılmaya başlanacağını açıkladı.

Saymaz: Gizli Tanık Sertçelik kaçarken GBT’ye takılmış Saymaz: Gizli Tanık Sertçelik kaçarken GBT’ye takılmış

Gelir beyan etmeyen fenomenler hakkında çalışma başlatıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, "Başta fenomenler olmak üzere, Instagram, Twitch, TikTok ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarından gelir elde edip, bu gelirleri beyan etmeyenler hakkında çalışma başlatıldı." dedi.

'10 Manşette Bugün' | 11 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 11 Ocak 2024

Özgür Özel: Babamızın oğlu da olsa memnuniyet anketinde onay almadıysa kimseyi aday göstermiyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Babamızın oğlu da olsa kız kardeşimiz de olsa memnuniyet anketinde o şehrin, o ilçenin onay ağını almadıysa kimseyi aday göstermiyoruz." dedi.

SSK ve Bağkur emekli aylıklarına ek zam çalışması tamamlandı

SSK ve Bağkur emekli aylıklarına iyileştirilme yapılmasına yönelik çalışmada sona yaklaştı. En düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik çalışma, Kabine Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

Yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler Süper Lig'e geri döndü

Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, Süper Lig'deki görevine geri döndü.

DEM Parti aday çıkaracağı yedi ili açıkladı

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, aday çıkaracakları yedi ili duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazar günü Ankara adayımızı açıklayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ocak'ta yapılması planlanan aday tanıtımlarıyla ilgili, "Bu hafta büyük ihtimalle pazar günü Ankara merkezli büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız" dedi.

Seçil Erzan ağlayarak savunma yaptı: Herkes yer içer hesabı seçil öder

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Seçil Erzan, davaya eklenen üç ayrı iddianame nedeniyle ek savunma yapıyor. Zaman zaman ağlamaklı şekilde ifade veren Erzan, "Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder" dedi.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, ilk açıklamasını yaptı. Beşikçioğlu, “Mansur Başkan'ın benle asla bir sıkıntısı olamaz. İki Ankaralı bu şehre çok şeyler yaparız. Senaryoyu biz yazacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 7 bin 500 lira alan emekliye 'denge' vaadi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız. Bunun için kanuni düzenleme ihtiyacı var. En düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 lira için ne yapabileceğimizi çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Kabine'de ele alınacak. Emeklilerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Halide Tonga