Türkiye’de online alışveriş alışkanlığı arttıkça kullanıcıların marka ve ürün karşılaştırma isteği de artıyor. Yüzlerce yerel ve uluslararası markanın çeşitli ürünlerini e-ticaret sitelerinde bulmak mümkün. Her markanın kendine has özellikleri var ve bunlardan kendinize uyacak en iyisini bulmak bazen vakit alabiliyor. İşte oneri.blog sitesi tam da bunu ortadan kaldırmak, en iyi ürünü bulmanızı kolaylaştırmak için kuruldu.

Ev Ürünlerinden Teknolojik Ürünlere

Banyoda, mutfakta, salonda veya odanızda… Kullanabileceğiniz birçok ürünü online sipariş verebiliyorsunuz. Özellikle mutfak gereçlerinde yüzlerce marka var. Örneğin tost makinesi, mutfak şefi, fırın veya düdüklü tencere… Her markanın öne çıkan ürünü incelenir ve en iyi 15 tanesi oneri.blog içerisinde yayınlanır. Bu 15 ürün içerisinden tüm özellikleri kıyaslayarak en iyisini seçebilirsiniz.

Sadece mutfak değil, evin her bölümü için aynı durum geçerli. Duş seti, dikey süpürge, çalışma koltuğu ve çok daha fazlası. Editör ekibinin yaptığı araştırmalar sonucunda en iyi 15 ürün belirlenir ve sunulur. Liste editör ekibinin en iyisini içerdiği için ilk sıralardaki ürünler çok daha beğenilmiş anlamına gelmektedir.

Sadece Ürün Değil Uygulama da Var

Kararsızlık sadece bir ürün satın alırken değil, telefonumuza uygulama indirirken de yaşadığımız bir durum. Benzer hizmeti sunan farklı markaların uygulamaları arasından en iyisini bulmak için kapsamlı bir araştırma yapmak gerekebiliyor. Sadece telefon için değil tabii ki, akıllı saat veya tabletler için de aynı durum geçerli.

Yeni akıllı saat alan biri indirebileceği uygulamaları en iyi akıllı saat uygulamaları şeklinde aratabilir. Yeni kripto para dünyasına girecek bir kişi en iyi kripto para uygulaması aratabilir veya en iyi Binance referans kodu gibi fırsatlardan yararlanabilir. Spor yapacak kişiler de aynı şekilde spor uygulamaları aratabilir. Bunların hepsini kıyaslayıp en iyilerini listeleyen bir site işinize yaramaz mıydı? Oneri.blog tam olarak bunu yaptığı için kısa sürede birçok ziyaretçiye ulaşmayı başardı.

İnternette Bulunabilecek En Kapsamlı En İyi Listeleri

En iyileri araştırmak vakit alıyor ve bunu yüzlerce marka arasından seçmek oldukça zor. Belirlenen esnada aşağıdaki kriterler ele alınıyor:

Çiğdem Kamer kimdir? Çiğdem Kamer kimdir?
  1. Kullanıcı yorumları
  2. Ürünün/markanın özellikleri
  3. Ürünün fiyatı
  4. Ürünün puanı

Tüm bu faktörler ele alındıktan sonra en iyi 15 ürün belirleniyor ve kendi arasında sıralanıyor.

Herhangi bir ürünü satın almadan veya uygulama indirmeden önce siz de oneri.blog sitesini ziyaret edebilir, arama bölümüne istediğinizi yazıp tüm incelemeleri görüntüleyebilirsiniz. Eğer arattığınız ürünle ilgili bir inceleme yazısı bulamazsanız siteye e-mail atarak talep oluşturabilirsiniz. Ekip kısa sürede talebinizi alıp uygun bir içerik oluşturacaktır.

Kaynak: Bülten