Doğal inci, oluşumu oldukça uzun vakit alan, doğanın emeğini yansıtan mücevherlerden biri olarak biliyor. İstiridye içerisinde, yıllar süren sedef salgısı ile oluşan inci, parlaklığı ve beyazdan siyaha değişen göz alıcı renkleri ile pek çok aksesuarda en çok tercih edilen taşlardan biri olarak biliniyor.

İnci Küpe Zamansız Bir Aksesuar

Dünya modasında, her dönemde kendinden söz ettiren ve “zamansız” olarak kabul edilen inci küpe, her zaman şıklığınıza şıklık katacak muhteşem bir alternatif. Modern veya klasik kombinlerde tarzınızı tamamlamak için tercih edebileceğiniz bu aksesuar tüm gözleri üzerinizde toplamanızı sağlayacak.

İnci konusundaki uzmanlığını modern çizgiler ve özel tasarımlar ile buluşturan Ecru Atelier, zengin inci küpe koleksiyonu ile zarafetinizi yansıtmanıza yardımcı oluyor.

Inci Kupe Tarziniza Zarif Bir Dokunus 2

Her biri doğal tatlı su incilerinden üretilen bu koleksiyonda gümüş, altın ve benzeri farklı renk seçenekleri de sunuluyor. Barok inci gibi alternatif ve oldukça şık inci türlerini de barındıran geniş koleksiyon, tarzınızı tamamlamanıza yardımcı olacağı kadar aynı zamanda sevdikleriniz için de eşsiz bir hediye niteliğinde.

https://ecruatelier.com/ inci küpe koleksiyonu aynı zamanda televizyon dizilerinde de sıkça karşımıza çıkıyor. Türkiye’nin en çok izlenen Yargı, İnci Taneleri, Teşkilat gibi yapımlarında, Ecru Atelier’in zamansız ve şık çizgileri karakterlerin tarzını tamamlamak için tercih ediliyor.

Mardinli Marilyn Monroe kimdir? Mardinli Marilyn Monroe kimdir?

Ecru Atelier’in Jessica, Tria ve Liva gibi inci küpe tasarımları, ekranlarda ve ünlülerin kombinlerinde sıkça karşımıza çıkıyor.

Kaynak: Haber Merkezi