TÜBİTAK, hayvan sağlığı ve refahı konularındaki projeleri destekleyecek TÜBİTAK, hayvan sağlığı ve refahı konularındaki projeleri destekleyecek

Honor Magic 6 Pro özellikleri

Honor Magic 6 Pro modeli, 6.8 inç boyutunda LTPO OLED ekrana sahip. 1280 x 2800 piksel çözünürlükte olan bu ekran, 120 Hz yenileme hızı ile destekleniyor. Öte yandan cihaz, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alıyor.

Android 14 tabanlı MagicOS 8.0 üzerinde çalışan Android amiral gemisi, 5600 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekiyor. Bu batarya 80W kablolu, 66W kablosuz, ters kablosuz ve 5W ters kablolu şarjdan besleniyor.

Ön tarafında f/2,0 diyafram aralığına sahip 50 Megapiksel özçekim kamerasına yer veren telefonun arka kasasında ise üçlü kurulum bizleri karşılıyor. Bu kurulum 50 Megapiksel ana kamera + 180 Megapiksel periskop telefoto kamera + 50 Megapiksel ultra geniş açılı kameradan oluşuyor.

Honor Magic 6 Pro‘da Magic Capsule adlı bir özellik var. Bu özellik, göz teması aracılığıyla etkileşime olanak tanıyor. Böylelikle cihaz kullanımını daha kolay hale getiriyor.

Yapay zeka desteği

Akıllı telefonda kullanıcıların hoşuna gidecek yapay zeka destekli bir özellik var. Bu, Magic Portal. Söz konusu bu özellik, uygulama içeriğine göre kullanıcılara özel önerilerde bulunuyor. Örneğin alınan bir mesajda adres bilgisi varsa Magic Portal, kullanıcıya harita uygulaması üzerinden bu adresi görüntüleme seçeneği sunuyor.

Honor Magic 6 Pro fiyatı

Honor Magic 6 Pro modeli, 1.300 euro başlangıç fiyatına sahip. Diğer versiyonların fiyatları ise bilinmiyor.

Kaynak: ShiftDelete.net