Futbol tutkunları için futbolun her aşaması güzel. Takımların kurulmaya başlandığı transfer dönemlerinden şampiyonun belirlendiği ve kutlamaların yapıldığı her an futbolseverler için çok değerli.

Her aşamada büyük bir heyecanla takip ediliyor olsa da belli başlı kısımlar insanların çok daha fazla hoşuna gidiyor. Kadro kurma aşaması da bunlardan bir tanesi. Birçok kişi başarının doğru kadro kurulumu ile geldiğini düşünmekte. Bunda çok da haksız olduklarını söylemek mümkün değil.

Başarının doğru kadro ile geldiğini düşünen kişilerdenseniz Petrol Ofisi Sosyal Lig tam size göre bir oyun. Her hafta kendi takımınızı kurup rakipleriniz ile kıyasıya bir mücadeleye girdiğiniz Sosyal Lig’de inanılmaz ödüller sizleri bekliyor.

Türkiye’nin En Büyük Takım Kurma Oyunu

Türkiye’de kadro kurma uygulaması araştırması yapıldığında karşınıza çıkabilecek birkaç farklı seçenek var. Bu seçenekleri incelerseniz Petrol Ofisi Sosyal Lig’in çok farklı bir noktada durduğunu rahatlıkla fark edebilirsiniz. Çünkü Sosyal Lig hem bu dönemin hem de geçmiş dönemlerin en başarılı fantezi futbol oyunu olarak gösterilmekte.

İstatistiklerinin tamamını OPTA gibi kendisini tüm dünyada kanıtlamış bir firmadan alan, tüm oyuncularına âdil bir yarış ortamı sunan ve sonunda muhteşem hediyeler dağıtan Petrol Ofisi Sosyal Lig bugüne kadarki en iyi fantezi futbol oyunu olarak kabul ediliyor.

Takım kurarak başarıdan başarıya koşabileceğiniz bu oyunda tek yapmanız gereken TFF Süper Lig’de forma giyen oyuncular arasından tercih yaparak en iyi kadroyu kurmak. Kadronuzda ilk 11’den yedeklere ve teknik direktöre kadar tüm rolleri sizler belirleyecek ve bu belirlemelere göre puanlar kazanacaksınız.

Telefonunuza Hemen İndirip Heyecanı Yaşamaya Başlayın!

Akıllı telefonların hızlı bir gelişim sürecinin içerisine girmesinin ardından mobil oyunlar inanılmaz bir popülariteye ulaştı. İnsanlar artık sürekli olarak yanlarında olan ve her istediğinde oynayabildiği oyunları tercih ediyorlar. Bu doğrultuda Petrol Ofisi Sosyal Lig de mobil bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Android ya da iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarınıza bu harika uygulamayı indirip futboldan alabileceğiniz maksimum keyfi almaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Petrol Ofisi Sosyal Lig boş vakitlerinizde zaman geçirmek için muhteşem bir seçenek. Oyunun içerisinde “Maç Merkezi” kısmından lig fikstürüne ve oyuncu istatistiklerine kolayca ulaşabiliyorsunuz. Ulaşacağınız bu bilgiler kadro ayarlama aşaması için sizlere bir yol gösterici oluyor. Yapacağınız incelemeler sonrasında en doğru kararları vererek muhteşem ödüllere ulaşabiliyorsunuz.

Süper Lig’den İstediğiniz Oyuncuyu Seçerek Kadronuzu Kurun

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi Petrol Ofisi Sosyal Lig TFF Süper Lig odaklı bir futbol oyunu. Oyunu içerisinde futbolcu seçimi yaparken yalnızca ligimizde forma giyen oyuncular arasından tercihlerinizi yapabiliyorsunuz. Oyunun herhangi bir kulüp ya da futbolcu ile anlaşamama gibi bir durumu söz konusu değil. Tamamen özgür bir biçimde istediğiniz tüm futbolculara takımınızda yer verebiliyorsunuz.

Süper Lig’de forma giyen oyuncular piyasa değerlerine göre oyun içerisinde de bir değere sahip. Kadro ayarlama işlemlerinde oyuncuların değerlerini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Çünkü haftanın başında size bir bütçe tahsis edilmekte ve kadronuzu kurarken bütçenizi aşmadan seçimler yapmanız gerekli. Takımınızdaki her pozisyon için ligimizin en değerli futbolcularını tercih edemiyorsunuz. Bu tercihte bulunabiliyor olsanız dahi toplamda alacağınız puan en yüksek seviyede olmayabiliyor. Çünkü oyuncuların tamamı yüksek istatistiklere ulaşamıyorlar.

Yedek Futbolu Seçimleri ile Daha Güçlü Kadrolar

Kendisinden büyük beklentiler bulunan futbolcular bazı maçlarda bu beklentileri karşılarken bazı maçlarda vasatı aşamıyorlar. Böyle anlarda Petrol Ofisi Sosyal Lig oyuncuları da seçtikleri futbolculardan bekledikleri puanları elde edememiş oluyorlar. Böyle durumlarda yedek oyunular devreye giriyor. Diğer fantezi futbol oyunlarında yedek oyuncu sistemi yer almadığından bu tercihleri yapmanın avantajlarını öğrenmeniz gerekli.

Takımınızda yedek oyuncu seçimi yapmak zorunda değilsiniz. İsterseniz yalnızca taktiğinizi belirledikten sonra ilk 11’inizi ve teknik direktörünüzü seçip haftayı kapabiliyorsunuz. Ancak oyun istediğiniz takdirde size yedek oyuncu seçme şansı da tanıyor. Bu futbolcular tercih ettiğiniz as futbolculardan daha fazla puan toplarsa toplam puanınız belirlenirken yedek futbolcunun aldığı puan hesaba katılıyor ve daha yüksek bir puanla haftayı kapatmanız mümkün oluyor. Ancak bu oyunculara da bütçenizden yer ayırmak zorunda olduğunuzu unutmayın.

Arkadaşlarınız ile Kendi Kuracağınız Ligde Yarışın

Petrol Ofisi Sosyal Lig beraber oyun oynamayı seven kişiler için de muhteşem bir seçenek. Yakın arkadaşların her biri futbola ilgi duyuyor ve oyun oynamayı seviyorsa Sosyal Lig harika bir buluşma noktası olacaktır. Tamamen ücretsiz bir biçimde kayıt olunan oyunda her hafta seçtiğiniz futbolcuları ve aldığınız puanları arkadaşlarınız ile karşılaştırarak rekabet edebilirsiniz.

Daha kalabalık arkadaş grupları için de Petrol Ofisi Sosyal Lig’de özel bir düzen var. Oyun içerisinde kendi liginizi kurma şansınız bulunuyor. Bu lig şifreli bir şekilde oluşturulabildiği için yalnızca sizin istediğiniz kişiler lige dahil oluyor. İstemediğiniz bir kişi dahil olduğunda bu kişiyi ligden uzaklaştırma hakkınız da bulunmakta. Bu kişiler sonrasında tekrardan liginize dahil olamıyorlar.

İş yerinde ya da okuldaki arkadaş gruplarındaki tüm kişiler Petrol Ofisi Sosyal Lig oynamak isterse özel bir lig kurulup kadro kurma işlemler ile muhteşem bir rekabet ortamı oluşturulabilir. Oyun içerisine bu tarzda çok sayıda önemli lig bulunuyor. Ödüllü liglerle heyecan maksimum seviyeye çıkarılmakta.

Mesut Toprak kimdir? Mesut Toprak kimdir?

En Fazla Ödül Dağıtan Kadro Kurma Oyununa Davetlisiniz

Petrol Ofisi Sosyal Lig tarihin en fazla ödül veren kadro kurma uygulaması olarak da karşımıza çıkmakta. Değer milyonlarca lira olan ödül havuzundan kendiniz için harika ödüller kazanabilirsiniz. Bunun için en doğru kadroyu kurmanız yeterli olacaktır.

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540

Kaynak: Haber Merkezi