ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 21 Mart bölümünde neler oldu?

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor? Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor?

Esra Erol'da 20 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 20 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Mart 2024 bölümü izle

Mustafa Akdeniz 4.5 aydır odasından çıkmıyor

Programa katılan Kamile Akdeniz, 35 yaşındaki oğlunu aramaya geldiğini söylemişti. 2 aydır kayıp olan Mustafa Akdeniz, Esra Erol tarafından bulunmuştu. Mustafa Akdeniz, kaldığı pansiyonda 4.5 aydır odasından çıkmıyordu. Mustafa Akdeniz'in annesiyle sorunları olduğu için kaçtığı düşünülüyordu. Acılı anne-baba, onlarla konuşmayı reddeden oğullarına 'Geri dön' çağrısı yapmıştı. Mustafa Akdeniz'in köyde annesi hakkında çıkan dedikodular yüzünden evden kaçtığı düşünülüyordu.

Mustafa'nın babası Gürsel Bey, oğlu Mustafa'nın kaldığı pansiyona gitti. Antalya'da kalan Mustafa'nın, hala odadan çıkmadığı belirtildi. Gürsel, pansiyonun önünden açık cama doğru seslenip oğlunu çağırdı. Fakat Mustafa cama çıkmadı, pencereyi kapattı.

Gürsel, "Yukarı çıktığımda oğlum beni görünce çok ılımlı yaklaşmayabilir. Ama yine de şansımı deneyeceğim. Mustafa ne beni, ne annesini, ne de kardeşini sevmiyor. Elinden gelse bizi bir kaşık suda boğacak. Kardeşiyle de şahsi bir sorunu yok, o genel olarak böyle" dedi.

Gürsel'in oğlunun odasına gittiğinde oğlunun ona saldırdığı açıklandı. Gürsel, "Mustafa'nın bir an önce tedavi olması gerekiyor. Yoksa kendini kaybedecek" diye konuştu.

Kamile, oğlunun bu tutumu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Gürsel, "Oğlum kendinde değil, gözü dönmüş bir canavar gibi davranıyor. Evi terk etmeden önceki halinden çok farklı. Dengesi bozulmuş" ifadelerini kullandı.

Mustafa'nın köyünden bir vatandaş canlı yayına bağlandı. Vatandaş, "Mustafa çok baskı görüyordu. Annesinin köydeki herkesle arası bozuk olduğu için hiç dışarı çıkamıyordu" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural