ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 1 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 29 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 29 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Mart 2024 bölümü izle

"Gelinimiz, felç geçiren oğlumuzu bize göstermiyorlar"

Programa katılan Cafer ve Fatma Tekeci çifti, felçli oğulları Burhan'ı gelinleri Sevim yüzünden göremediklerini iddia ettiler. Fatma Tekeci, "Oğlum düşüp felç geçirmiş, gelinim Sevim 4 saat boyunca ambulansı aramamış. Sevim hastanede beni dövdü" dedi.

Cafer ise "Torunumu arayıp babasını sorduğumda bana 'Sen babamı zehirlemişsin, annem öyle söyledi' dedi" diye konuştu. Çift, oğullarını aylardır görmediklerini ve onun nerede olduğunu bilmediklerini söylediler. 

Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor

Canlı yayına bağlanan Burhan'ın kardeşi Hatice, "Abimle aramda 2 bina var. Yeğenim o gün beni çağırdı, Burhan'ın düştüğünü söyledi. Burhan çırpınıyordu, çok kötü bağırıyordu. Yeğenim babası düştüğünde annesinin saatlerce ambulansı çağırmadığını söyledi. Hastanede Burhan beyin kanaması geçirdiği için ishal olmuştu. Ben abimi temizledim, yengem hiç yardımcı olmadı bile" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan gelin Sevim, "Eşim ailesiyle kendisi görüşmek istemedi. Bana daha önce de ailesinin onu insan yerine koymadığını, ona hiçbir zaman yardımcı olmadıklarını söylemişti. Eşimin ailesi bize iftira attılar. Eşimin beni ve kızımı sattığını söylediler. Ben eşime onları eve almayacağımın sözünü vermiştim, ona verdiğim sözü tutuyorum. Hastanede kaynanamı dövmedim, o kendini yere attı" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural