Esra Erol Samet Yılmaz kimdir? Samet Yılmaz nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Samet Yılmaz kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Esra Erol Samet Yılmaz kimdir? Esra Erol Samet Yılmaz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Esra Erol Samet Yılmaz biyografisini haberimizde derledik…

Marvel filmleri hangi sırayla izlenir? Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

Esra Erol Samet Yılmaz kimdir?

Esra Erol'da programına katılan Nurcan Başlı, Samet Yılmaz tarafından kandırıldığını iddia etti. Nurcan Baş, Samet Yılmaz'ın kendisini "Kanserim" diye kandırdığını iddia etti.

Nurcan Başlı, hasta çocuğunu tedavi ettirdiği hastanede tanışarak duygusal ilişki yaşadığı Samet Yılmaz'ın kendisini "Ben kanserim" diye kandırdığını açıkladı. Nurcan, Samet'in saçlarını kazıtarak ona yalan söylediğini belirtti. Samet ise Nurcan'ı kaybetmekten korktuğu için böyle bir yalan söylediğini itiraf etti. Nurcan, "Kemoterapi gördüğü için halsiz rolü yapıyordu. Ona banyo yaptırıyordum, elimle yemek yediriyordum, tıraş ediyordum" dedi. Samet'in "Ben kanser hastasıyım, ilik nakline ihtiyacım var" yalanı üzerine Samet'ten bir çocuk dünyaya getiren Nurcan, bebeğin 18 aylık olduğunu açıkladı.

Samet Yılmaz'ın babası Engin Yılmaz, canlı yayına katıldı. Engin, torununun Nurcan tarafından kaçırıldığını iddia ederek torununun vekaletini istediğini söyledi. Engin, "Asıl mağdur biziz" dedi. Nurcan'la 1 sene boyunca birlikte yaşadığını söyleyen Engin, "Ben Samet'le sıkıntılarınızı biliyordum. Sen 4 kere evden kaçtın, çocuğu bırakıp gittin" dedi.

Nurcan ise sadece 2 kere hasta olduğu için çocuğunu Engin'e bıraktığını söyledi. Nurcan, Samet'in "Annem öldü, babam astsubay" dediğini söyledi. Engin Yılmaz ise "Eşim yaşıyor, ben de astsubay değilim. Serbest meslekle uğraşıyorum" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Samet, "Hasta olduğum için yayına katılamadım. Karantinadayım, 1 hafta karantinada kalacağım" dedi.

Nurcan, "Samet'in ailesi Samet'in bütün pisliklerini kapatıyor. Samet'in kandırdığı tek kişi ben değilim. Bunlar ailece çete. Samet'in tedavi ettirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Samet'in tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli Erkan Bey, "Samet Yılmaz bizim hastanemiz adına sahte bir rapor oluşturmuş. Hastalık değerini pozitif olarak girmiş. Bu olayın hukuki olarak peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi