Paris'in merkezinde güzel bir otel mi arıyorsunuz? O halde tam sana göre bir listemiz var. Bu yazıda sana, Paris şehir gezini mükemmel bir şekilde tamamlayacak, Paris'teki 10 harika merkezi oteli tanıtacağız.

Eğer Paris’e ilk kez gidiyorsanız konaklamak için en ideal bölgeyi Paris’te nerede kalınır sayfasından keşfedebilirsiniz.

1. Le Bristol Paris

Paris'te güzel ve sakin bir otel bulmak ille de zor olacak değil. Tercihlerine göre seyahat edenler için iyi bir seçim olan Le Bristol Paris mükemmel bir yerdir. Le Bristol Paris'in konukları, kaldıkları süre boyunca Paris'in en ünlü turistik yerlerinden Eyfel Kulesi (2,1 km) ve Montmartre'yi (2,4 km) ziyaret edebilirler. Odalarda düz ekran TV, klima ve buzdolabı bulunmaktadır. Le Bristol Paris, ücretsiz WiFi sayesinde internete bağlanmayı kolaylaştırır.

Mesut Toprak kimdir? Mesut Toprak kimdir?

2. Grand Hotel du Palais Royal

Paris'i ziyaret etmek istiyorsanı Grand Hotel du Palais Royal mükemmel bir seçimdir. Konaklama, gezginler için birçok olanağın bulunduğu lüks bir ortam sunar ve aynı zamanda fiyat-performans, konfor ve rahatlığın ideal kombinasyonuyla da etkileyicidir. Grand Hotel du Palais Royal'in konukları, kaldıkları süre boyunca Paris'in en ünlü turistik mekanlarından biri olan Champs-Elysees (2,3 km) ve Montmartre'yi (2,6 km) ziyaret edebilirler.

3. Novotel Paris Les Halles

Gezginlerin ayaklarını uzatıp yeniden şarj olacak bir yere ihtiyacı var. Paris'teki Novotel Paris Les Halles, seyahat ederken dinlenmek için mükemmel bir seçimdir. Aile dostu ortamın yanı sıra mükemmel restoranlara ve turistik mekânlara yakınlığı, Novotel Paris Les Halles'i mükemmel bir başlangıç ​​noktası haline getirerek Paris'i buradan kolayca tanıyabilmenizi sağlar. Novotel Paris'in odaları düz ekran TV'ler, mini barlar ve klima ile donatılmış olup olağanüstü konfor sağlar. Ayrıca konuklar ücretsiz Wi-Fi erişimini kullanarak internete bağlanabilir.

4. La Maison Favart

Paris'i ziyaret etmek istiyorsan La Maison Favart mükemmel bir seçimdir. Konaklama, gezginler için birçok olanak içeren romantik bir ortam sunuyor ve ayrıca fiyat-performans, konfor ve rahatlığın ideal kombinasyonunu etkiliyor. Odalar düz ekran TV, klima ve minibar sunar ve ücretsiz WiFi, konukların çevrimiçi olmalarını kolaylaştırır, böylece rahatlayabilir ve gevşerler.

5. Sofitel Le Scribe Paris Opéra

Sofitel Le Scribe Paris Opéra, Paris'i daha iyi tanımak isteyen gezginler için mükemmel bir seçimdir. Romantik bir ortam ve konaklamanı daha da keyifli hale getirecek birçok olanak sunmaktadır. Hotel Scribe Paris'te kalan konuklar, Paris'in en ünlü gezilecek yerlerinden olan Sacré-Cœur Bazilikası (Montmartre) (2,0 km) ve Notre-Dame de Paris (2,4 km) gibi turistik yerleri ziyaret edebilir.

6. Best Western Plus La Demeure

Paris'te güzel ve büyüleyici otel bulmak ille de zor olacak değil. Tercihlerine göre seyahat edenler için iyi bir seçim olan Best Western Plus La Demeure iyi bir seçim olacaktır. Odalarda düz ekran TV ve klima gibi olanaklar mevcuttur ve konuklar otelin ücretsiz Wi-Fi erişimini kullanarak internete bağlanabilir. Ziyaretini daha da keyifli kılmak üzere otel, 24 saat açık resepsiyon, oda servisi ve concierge hizmetleri sunuyor. Ayrıca açık büfe kahvaltı da mevcuttur. Arabayla gelen konuklar yakındaki ücretli özel otoparka park edebilirler.

7. Citadines Tour Eiffel Paris

Paris'te aile dostu güzel bir otel bulmak ille de zor olacak değil. Tercihlerine göre seyahat edenler için iyi bir seçim olan Citadines Tour Eiffel Paris mükemmellik sunacaktır. Citadines Tour Eiffel Hotel, Champs-Elysees (2,4 km) ve Arc de Triomphe (2,8 km) dahil olmak üzere Paris'in birçok turistik mekanına yakın olması nedeniyle gezginler için mükemmel bir konaklama olanağıdır. Hotel Citadines Tour Eiffel, odalarında düz ekran televizyon, klima ve buzdolabı sunan bir aile dostu oteldir. Ücretsiz Wi-Fi, konukların konaklamaları boyunca bağlantıda kalmalarını kolaylaştırır.

8. Grand Hotel Malher

Paris'te güzel ve büyüleyici otel bulmak ille de zor olacak değil. Sizin gibi gezginler için iyi bir seçim olan Grand Hotel Malher mükemmellik katacaktır.Grand Hotel Malher, odalarında düz ekran TV, klima ve mini bar sunan büyüleyici bir oteldir. Ücretsiz Wi-Fi, konukların konaklamaları boyunca bağlantıda kalmalarını kolaylaştırır.

9. Hôtel Maison Mère

Hotel de l'Ocean, Paris'i daha iyi tanımak isteyen gezginler için mükemmel bir seçimdir. Aile dostu bir ortam ve konaklamanızı daha da keyifli hale getirecek birçok olanak sunmaktadır. Hotel De Locean, Le Marais (2,3 km) ve Notre-Dame de Paris (2,7 km) dahil olmak üzere Paris'in birçok turistik mekanına yakın olması nedeniyle gezginler için mükemmel bir konaklama olanağıdır. Odalar düz ekran TV'ler, klima ve minibarlar sunar ve Hotel de L'Eoce's Free WiFi çevrimiçi olmayı kolaylaştırır. Ayrıca, konuklar kaldıkları süre boyunca salona erişebilirler. Bir Çin restoranı arıyorsan, hepsi Hotel de Locean'dan uzak olmayan Raviolis Chinois Nord Est, Buda-Bar veya Ducky's'i dene.

10. Hôtel Grand Powers

Hôtel Grand Powers, Paris'i daha iyi tanımak isteyen gezginler için mükemmel bir seçimdir. Tarihi bir ortam ve konaklamanızı daha da keyifli hale getirecek birçok olanak sunmaktadır. Louvre (2,6 km) ve Montmartre (3,3 km) gibi yakındaki ilgi çekici yerler sayesinde Hotel Powers, Paris'i ziyaret etmek isteyen tüm gezginler için mükemmel bir başlangıç ​​noktasıdır. Odalarda düz ekran TV, klima ve minibar gibi olanaklar mevcuttur ve konuklar ücretsiz Wi-Fi kullanarak internete bağlanabilir.

Kaynak: Otel Tavsiyeleri

Kaynak: Bülten