Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1230. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

9 Şubat Aslı Hünel ile Gelin Evi: Medine Gelin sonradan programdan çekildi mi? Haftanın birincisi kim oldu? 9 Şubat Aslı Hünel ile Gelin Evi: Medine Gelin sonradan programdan çekildi mi? Haftanın birincisi kim oldu?

28 yaşındaki Pelin Öztürk 5 aylık evli.

Bursalı Pelin Gelin e ticaretle ilgileniyor.

Aslı Hünel ve diğer gelinleri güler yüzle ve lokumla karşılayan Pelin Gelin’in karşılaması pek beğenilmedi. Peçete verilmesi talep edildi.

Misafirlerine marşmelovlu sıcak çikolata ikram eden Pelin Gelin’in sunumu genel olarak beğenilse de aşırı tatlı olması eleştirildi.

Salonunda açık tonlar ve ahşap detaylar tercih eden Pelin Gelin’in perdeleri salonun genel havası ile uyumsuz bulundu. Pelin Gelin’in fütüristik tarza sahip avizesi beğenilmedi.

Mutfağında da beyaz tonlar tercih eden Pelin Gelin, rakipleri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sezen Aksu dolandırıldı Sezen Aksu dolandırıldı

Haftanın ödüllü oyununda ağız okuma yarışı oldu. Çiftler arasında keyifli dakikalar yaşanırken Pelin Gelin ve eşi 4 cümle bildi.

Pelin Gelin’in beyazlı yatak odasındaki koyu tonlu yatak örtüsü eleştirildi.

5 aylık evli Pelin Gelin’in çeyizi yeterli bulundu ve beğenildi.

Masasında yöresel tatlar tercih eden Pelin Gelin’in sunumu genel olarak beğenildi.

Pelin Gelin ve eşi ilişki testinden geçerek altın küpeyi kazandı.

Pelin Gelin, diğer gelinlerden toplam 10 puan aldı.

Kaynak: Deniz Dalgıç