Behance nedir, nasıl kullanılır? Behance nedir, nasıl kullanılır?

Savcılığa gelen tahir edayı alır eve getirir hem şükran hem emineye kızar. Artık evden çıkmayacaklarını ondan izin almadan evden adım atamayacaklarını söyler. Nilüferin de o evde kalacaklarını söyler. Eve gelen vicdan tamam diyip kalmayı kabul eder. 

Çalışmayacaklarını okula gitmeyeceklerini söyleyen tahire şükrsn karşı çıkar. Kızına destek olur şükran ve onun utanılacak bir şey yapmadığını söyler. Emine ve Yamanı kaçıran atila ömeri arar ve kaçırdıklarını söyler. Ömer ve babası savcılıkta olanları anlatır ve şikayette bulunurlar. 

Ömer atillayı arar ve yaman ve emineyi bırakırsa şikayetlerini çekeceğini söyler. Atilla ömere adres gönderir. Atillanın çetesinin çökertildiği ve atilla ile 3 kişinin kaçtığını iki kişinin ise kaçırıldığını sosyal medyadan öğrenen vicdan haberi gösterir. Tahir ise telefonu alır ve kırar. Gamze hamile olduğunu ömere söylemez annesi ise söylemesi gerektiğini söyler. 

Yamanı ve emineyi kurtarırlar ömer reşat hakan ve sadık. Atilla polislerinde gelmesiyle kaçmak zorunda kalırlar. Reşat tahirin iş yerine gelir ve orada olan kadınların ve kızların okumaması için fetva  verilmesini duyar. Tahiri zorla ordan çıkarır ama tahir gerçek ailesinin çalıştığı dernek olduğunu söyler. Gamze evi ihale ile satışa çıkaranın Nevzat bey olduğunu öğrenir.

Ömer 39. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 39. Bölüm fragmanı izle, Ömer 38. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne birazdan yüklenecek. Dizinin bitimiyle birlikte paylaşılacak. Takipte kalın..

Kaynak: Haber Merkezi