İnternetin hayatımıza girdiği ilk andan bu yana her geçen gün etkisini artırdığı aşikar. İnternete erişimin arttığı son 10 yılda, ticaretin de kalbi artık dijital dünyada atmaya başlamış durumda. Klasik ticaret kavramının yerini alan e–ticaretin, televizyon ve gazete reklamlarını tahtından eden internet reklamcılığının, 2024 yılında da markaların en yüksek yatırımı yaptığı alanlardan biri olacağı öngörülüyor.

Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir? Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir?

Dijital Dünya 2024’te Piyasaların Lokomotifi Olacak

Başta Google ve benzeri arama motorlarında görünür olmak, daha üst sıralarda yer almak adına yapılan SEO çalışmaları olmak üzere, internet reklamcılığı ve dijital marka yönetimi gibi alanlara olan yatırımlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Digital Marketing Explained: What It Is and Why It Matters | Udacity

https://unosyo.com/ dijital reklam ajansı tarafından yapılan araştırmalarda da görüldüğü üzere, konvansiyonel televizyon ve reklamları artık yerini internet reklamlarına bırakıyor. Doğrudan satış yapılan ürüne ihtiyaç duyan kişiler için optimize edilen internet reklamları, markalara çok daha düşük maliyet ile yüksek geri dönüş sağlıyor. Yine aynı şekilde, doğru SEO ve reklam yönetimine sahip olan firmaların marka bilinirliği de yükseliyor.

İnternet Artık Satış ve Karlılığı Artırmanın En Verimli Yolu

İnternet reklamcılığı ile tam olarak satılan ürüne ihtiyaç duyan müşteri grubuna reklam yapabilmek mümkün.

markanizi-one-cikarin-2024te-unosyo-ile-dijitalde-parlayin-2

İlgi alanlarından, arama geçmişine kadar pek çok faktörü göz önünde bulundurarak yapılan değerlendirmeler sonucunda, markaların tam olarak hedef kitlelerine ulaşması sağlanıyor. Böylece, reklam maliyeti en düşük seviyede tutulurken, gelen müşteri ve satış dönüşü en üst seviyeye taşınıyor.

2024 yılında da yine markaların dijital varlığının temel taşı olacak SEO çalışmaları ise müşterilerin arama sonuçlarından doğrudan markanıza ulaşabilmesini sağlıyor.

Unosyo dijital reklam ajansının verilerine göre, doğru SEO çalışmalarının marka bilinirliğini ciddi seviyede arttırdığı, yeni müşteri kitlelerine erişmeyi mümkün kılarak firmaların satış oranlarını yükselttiği görülüyor.

Editör: Haber Merkezi