Başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebinde bulunan avukat hakkında suç duyurusu Başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebinde bulunan avukat hakkında suç duyurusu

AK Parti'de 3'ü il toplam 7 belediye başkan adayı daha netleşti

AK Parti'de Diyarbakır, Muş, Osmaniye, Perşembe, Tatvan, Pamukova ve Beypazarı belediye başkan adayları netleşti.

Ekrem İmamoğlu'ndan rakibi Murat Kurum'a ilişkin ilk yorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, adaylığı dün itibariyle ilan edilen AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum hakkında ilk yorumunu yaptı. İmamoğlu, "Şansımı Murat Kurum'dan önce ya da sonra diye kategorize etmem" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 8 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 8 Ocak 2024

Sinan Ateş’in eşinden izne ayrılan savcıya tepki: Çocuklarımın ruhunda yer edinen bu korku bir gün bile izne çıkmıyor

Sinan Ateş’in dava dosyasına bakan savcının izne ayrılmasına sosyal medya hesabından tepki gösteren Ayşe Ateş, “Sizin hiç her sabah okula gitmeden önce ‘anne seni de öldürmeyecekler değil mi? diye soran bir evladınız oldu mu? Biliniz ki çocuklarımın ruhunda yer edinen bu korku bir gün bile izne çıkmıyor” ifadelerini kullandı.

Bitcoin 47 bin dolara çıktı

Bir süredir artış eğiliminde olan kripto para birimi Bitcoin 47 bin dolara çıktı.

İYİ Parti: Akşener'in 'giderim' ifadesi olmamıştır

İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanlığı'nca, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Eğer 14 Mayıs'taki oyumuzun altında kalırsak ben yokum, giderim" şeklinde bir ifadesi olmadığı belirtilerek, "Bu iddialar partimize yönelik yeni bir manipülasyon aracı olarak kullanılmaktadır" açıklaması yapıldı.

Hakem Halil Umut Meler'e saldırı davası 28 Şubat’a ertelendi

Hakem Halil Umut Meler'in darbedilmesine ilişkin eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesinde başlandı. Dava, 28 Şubat’a ertelendi.

Halkbank: ABD'deki birinci hukuk davası düştü

Halkbank, ABD'de aleyhine açılan tazminat talepli Owens davasının nihai olarak düştüğünü açıkladı.

Murat Kurum: Rakibimiz, İstanbul'a olan ilgisizliktir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ Ticaret Merkezi’nde konuştu. İstanbul için acil eylem planını devreye sokacaklarını belirten Kurum, “Tek derdimiz İstanbul olacak. Rakibimiz İstanbul'a olan ilgisizliktir. İstanbulluyu dinleyeceğiz’’ dedi.

Zeren Ertaş'ın öldüğü asansör kazasında sanıklara istenen cezalar belli oldu

Aydın’da, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda Zeren Ertaş'ın (22) asansörde sıkışarak hayatını kaybetmesiyle ilgili hazırlanan iddianamede, tutuklu sanıklar asansör firmasının sahibi Mustafa Büyükyapıcı (42) ve 3 mühendisin 3 yıldan 22,5 yıla kadar, tutuksuz sanık elektrik mühendisi için de 2 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi.

Fatih Camii imamını bıçakla yaralayan saldırgan adliyeye sevk edildi

Fatih Camisi İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişiye yönelik bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Betül Vural