Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 29 Nisan Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

26 Nisan Müge Anlı: 8 yaşındaki çocuğun velayeti baba Umut Yetik'e verilecek mi? 26 Nisan Müge Anlı: 8 yaşındaki çocuğun velayeti baba Umut Yetik'e verilecek mi?

Atilla Bakır bulundu mu?

Beyin kanaması geçiren ve hastanede gözetim altında tutulan 68 yaşındaki Atilla Bakır 24 Nisan'dan bu yana kayıptı. Çam Sakura Şehir Hastanesi'nden 5'te çıktığı öğrenilen ve bir daha haber alınamayan Atilla Bakır'ın ailesi Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Atilla Bakır, Müge Anlı'nın yayının ardından kaybının 3. gününde İkitelli'de bulundu. Böylelikle ailesinin endişeli bekleyişi sona erdi. 

Esra Yığman bulundu

Samsun Ladik'ten kaybolan, yalınayak görüntülen 17 yaşındaki Esra Yığman'dan günlerdir haber alınamıyor. Esra Yığman, akrabaları Ünzile Gecin'in balkonunda bulundu. Esra'yı balkonlarında aç ve bitap bir halde gören akrabaları ailesine haber verdi.

15 yaşındaki Kaan Çam kayboldu 

15 yaşındaki Kaan Çam 8 gündür kayıp. Müslüm Gürses hayranı olan Kaan Çam, Bursa'dan İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gitti ve ortadan kayboldu.

Yayına bağlanan bir adam, "Ben İstanbul Akaretler'de gördüm. Bize kız arkadaşı Farah Zeynep Abdullah'ı aradığını söyledi. Bıyıklarını beyaza boyamıştı. Biz akli dengesinde bir sorun olduğunu düşündük. Gri bir sırt çantası vardı. Kız arkadaşı olduğunu söyledi Farah Zeynep Abdullah'a nasıl ulaşacağını sordu. Biz kamera şakası yaptığını sandık. Ben konuşmasında biraz pelteklik hissettim" dedi. Kaan'ı gördüğünü söyleyen bir başka adam ise, "Ben burada kuaförlük yapıyorum. İlk başta bıyıkları dikkatimi çekti. Gördüğüm kadarıyla sağlığı yerindeydi. Bıyıkları komik duruyordu" ifadelerini kullandı. Sümeyra isimli bir kadın yayına bağlanarak, "Ben kızımla gezmeye gitmiştim. Kaan'ı 24 Nisan'da Ortaköy'de gördüm. Nişantaşı'na nasıl gideceğini sordu. Büyük olasılıkla yanında para yoktu. Açık renk pantolon ve bir kumaş pantolon vardı. Bıyıklarında beyazlıklar vardı. Ben başta tehlikeli biri sandım" diye konuştu.

Bir izleyici daha yayına bağlanarak, "Bu sabah 9.30 sıralarında kızımı Nişantaşı'ndaki okuluna bırakırken gördüm. Kulaklık yoktu kendi kendine konuşuyor gibiydi. Üzerinde gri-füme rengi bir tişört vardı. Bıyıkları kül rengindeydi" açıklamasında bulundu.

"İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü harekete geçti"

Ailesi Kaan'ın İstanbul'a ilk kez gittiğini, orayı bilmediğini söyledi. Müge Anlı, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü'nün harekete geçtiğini açıkladı.

Yayına bağlanan Hanzade Hanım, "Ben de çocuğu gördüm. Bıyıklarından tanıdım. 23 Nisan'da Teşvikiye'de gördüm. 'Aç mısın?' diye sordum. Durumu iyice anlayıp polisi arayacaktım ama kaçmış" dedi. Yayına bağlanan Yüksel Bey ise, "Bu çocuk Farah Zeynep'e sevgilim diyor. Elimde besteler var dedi. Ünlülere saplantılı olduğunu anladım. 24 Nisan'da Beşiktaş'ta gördüm" diye konuştu. Ramazan Bey yayına bağlanarak, "Dün akşam Beşiktaş'taydı. Nerede kaldığını sordum. Genç çocuk, üzüldüm. Gittim evden battaniye getirip verdim" dedi. 

Korkut Bey, "Dün akşam Ortaköy'de gördüm. Kaan 'Ben şarkıcıyım. Buralı değilim. Uzaktayım. Bir tane tanıdığım var. Farah. Onu bulmaya çalışıyorum. Haberleştik kendisiyle. Müslüm Gürses'in mezarı nerede? Ben onu ziyaret etmek istiyorum' dedi. Aç mısın dedim. Ona bir tane kumpir aldık. Ben yanımdaki arkadaşlara söyledim. Bu çocuk aranıyor dedim. Kolundan tutum. Karakola getirecektim. Çevremizde insanlar vardı. Garip bakınca bizde bıraktık" diye konuştu. 

Batuhan Karacakaya'nın şantaj davasında karar belli oldu Batuhan Karacakaya'nın şantaj davasında karar belli oldu

Kerem Bey, "Spor salonum var. Cuma günü kapıda bir çocuğun titrediğini gördüm. Bir kahve verdim. Mescide ısınmaya gönderdim. Farah Zeynep Abdullah'ı aradığını söyledi. Yiğit Apartmanı'nı arıyorum dedi. Yol parası verdim. Gönderdim" dedi.

Kaan Can-1

Antalya'dan şüpheli kayıp

51 yaşındaki 3 çocuk annesi Nuran Şahin, 17 Nisan Çarşamba günü Antalya'dan şüpheli bir şekilde kayboldu. Kızı Sinem, annesini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kızı, annesinin bir olaya şahitlik ettiği için başına bir şey getirildiğinden şüphelendiğini belirtti. Sinem, annesine ve Fetullah Kaya isimli akrabasına ulaşamadığını açıkladı. Sinem, "Annem bizi asla terk etmez. Terk edecek olsa bile bununla olmaz. Ben annemin bir şeye şahitlik ettiğinden ve o nedenle başına bir iş getirilmiş olmasından şüpheleniyorum" dedi.

"Gökmen" olarak tanınan Fetullah Bey'in oğlu ise Müge Anlı'nın ekibine ulaşarak, "Babam keyfi şekilde gitti. Nuran'ın kaybıyla ilgisi yok" açıklamasında bulundu.

Nuran Şahin kaybolduktan sonra Gökmen adıyla tanınan Fetullah Kaya da ortadan kayboldu. Nuran Hanım'ın kızı Sinem, annesinin kaybından Fetullah Bey'i sorumlu tutarken, Fetullah Bey'in oğlu da babalarının kaybından Nuran Hanım'ı sorumlu tutuyor.

Sinem, "Annemin her şekilde arkasındayım. 50 çocukla da gelse arkasındayım. O anneden fazlasıydı. İnşallah sağdır. Bir kadın olarak dirençli. Kimsenin gücü yetmez. İnşallah kaba kuvvet kullanmamışlardır. Ben onu çok seviyorum. İnşallah sağ şekilde gelir. Annem en son bacanak diye hirap ettiği Fetullah Kaya'nın arabasına bineceğini söylemiş. Bir daha gelmedi. Ben Fetullah Bey'i sorguladığımda oraya gitmediğini, annemle görüşmediğini söyledi. Ardından kendisi de ortadan kayboldu. Ben annemin kaybından onu sorumlu tutuyorum. Ben Fetullah Kaya'nın belasının anneme bulaştığını düşünüyorum. Acaba o sebep neydi?" dedi.

Fetullah Bey'in oğlu, "Babama ulaşamadım. 19'u akşamında karakola babamın kaybolduğuna dair ifade verdim. Sonra arama çalışmalarına katıldım. Ayın 17-18'inde evdeydi. 19'unda kayboldu. Ben babamı ararken mahalleden bir abiyle tanıştım. 'Babamı gördün mü?' diye sordum. 'Onu görmedim. Sizin mahalleden biri daha kayıpmış' dedi. Nuran Şahin'in kaybolduğunu öyle öğrendim" diye konuştu.

Hüseyin Bulkaz'ın kaybında şüphelerin odağında kayınpederi bulunuyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. Tamer Bey hakkındaki iddiaları reddetti.

Muhabir: Deniz Dalgıç